Vranjanci pobegli sa začelja: Dinamo - Čukarički 0:0 (VIDEO)

Vranjski superligaš Dinamo odigrao je nerešeno 0:0 kao domaćin protiv Čukaričkog na Gradskom stadionu u Surdulici, u utakmici 26. kola Super lige Srbije u fudbalu.

U ravnopravnoj igri u prvom delu utakmice nije ni bilo mnogo šansi.

Dinamo je najzreliju priliku za gol u prvom poluvremenu imao preko kapitena Mlađana Stevanovića koji je bio zamalo "kratak" posle centaršuta Ilića sa desnog boka sredinom poluvremena.

Čukarički je u drugom delu imao zrelije šanse, ali nije uspeo da postigne gol, kao ni Dinamo iz nekoliko izglednih prilika.

Za Dinamo nisu igrali Gašić i Đurišić, a za Čukarički novopečeni reprezentativac Miroslav Bogosavac, brzonogi Samjuel Ovusu i jedan od najboljih superligaških defanzivaca Darko Puškarić koji su povređeni, dok su Ognjen Mudrinski i Aleksandar Đurđević pauzirali zbog žutih kartona.

U prvom delu sezone Dinamo je poražen od Čukaričkog na Banovom brdu sa 6:1.

Vranjanci su, prvi put u debitantskoj sezoni u Superligi, pobegli sa začelja tabele prepustivši "fenjer" Zemuncima.

Dinamo do momenta kada počinje plej aut, odnosno plej of u Super ligi ima još četiri utakmice u sklopu regularne sezone, a potom još sedam koje će odigrati u okviru plej auta.

U sledećem 27. kolu Dinamo će gostovati OFK Bačkoj, jednom od direktnih konkurenata za ispadanje iz lige.

Bačka ima 22 boda, tri više od Dinama.

Dinamo (Vranje) – Čukarički 0:0

Gradski stadion u Surdulici.

Gledalaca: 800. Sudija: Ilija Brdar. Pomoćnici: Dejan Potočan i Goran Beljin.

Žuti kartoni: Ni. Stevanović, Mitrović (Dinamo), Mi. Stevanović (Čukarički).

DINAMO: Lakić, Ilič, Pavišić, Ml. Stevanović, Ni. Stevanović, Jovanović, Onimisi, Ožegović, Dimitrov, Popović (od 56. Mitrović), Ratković (od 74. Macukas).

ČUKARIČKI: Ne. Stevanović, Mi. Stevanović, Šapić, Kopitović, Kamenović, Docić, Kovač, Kajević (od 90+2. Vidosavljević), Luković (od 79. Birmančević), Stojanović, Tedić.

Izjave trenera Dinama i Čukaričkog sa konferencije za medije posle utakmice možete pogledati u nastavku.

Najnovije vesti