Vranjanci među najuspešnijim pojedincima Super rukometne lige

RK Vranje 1957 je uz dosta muke obezbedio opstanak u Super rukometnoj ligi Srbije, kroz dvomeč baraža sa Goč Merkurom, ali zato Vranjanci pojedinačno predstavljaju nosioce igre u ekipama koje su ove godine igrale finale play of-a u najelitnijem nacionalnom takmičenju.

Mateja Dodić, igrač šabačke Metaloplastike, vicešampiona Srbije, proglašen je za zvezdu u usponu u Super ligi i dobio je nagradu za najbolje desno krilo prvenstva.

Darko Arsić, golman Metaloplastike, takođe Vranjanac, poneo je titulu MVP-a, odnosno najboljeg golmana Super rukometne lige.

Darko Milenković, još jedan igrač iz Vranja, istakao se kao rukometaš šampiona Vojvodine, koja je opet osvojila titulu upravo u duelima finala sa Metaloplastikom.

Komentari

Sve čestitke za naše Vranjance koji postižu vrhunske rezultate u drugim sredinama a ne u naš grad.
Zaboravili ste da kažete da je takodje šampion sa Vojvodinom i MVP prošlogodišnjeg svetskog prvenstva takodje mladi Vranjanac
Stefan Dodić.
Postavljamo pitanje gde bi RK Vranje bio sada da gro igrača igraju kući a ima ih još koji su vani.
Ovo sada što imamo su većinom igrači u poznim godinama koji pečalbari i nikakvu perspektivu neđvidimo za budućnost vranjskog rukometa.
Prava je sreća što se izdvajaju silni novci i ništa ne propusta slučaju a živi primer je utakmica sa Dubočicom i tako opstajemo u Super ligu inače potop.

Sve što može ide van Vranja... Ne vidi se izlaz iz dugogodisnje situacije

Najnovije vesti

Zvezdin karavan pre par godina u Vranju. Foto ilustracija Vranje news Zvezdin karavan u utorak u Vranju »

Crvena zvezda je srpski fudbalski klub iz Beograda, deo je Sportskog društva Crvena zvezda. Najtrofejniji je domaći klub...