Vranjanac Stojković na Tadićevoj parlamentarnoj listi: Zaokružite 14 za bolje i lepše Vranje

Branislav Stojković, član Udruženja građana Borino i evropsko Vranje (UG BEV), obratio se u sredu porukom lokalnoj javnosti u kojoj se navodi da će on, ukoliko postane narodni poslanik (sa liste koalicije Boris Tadić - Ajmo ljudi) uvesti praksu da jednom mesečno u prostorijama BEV-a komunicira sa građanima i da će im omogućiti da iznesu probleme sa kojima se susreću, da daju sugestije i predlažu ideje na čijim rešenjima bi radilo celo udruženje.

"Za rešenje tih problema zalagao bih se u Narodnoj skupštini do njihovog konačnog rešenja.

Pored toga, deo svoje poslaničke plate bih donirao u humanitarne akcije UG BEV koje bismo sprovodili na području Vranja i okoline i nikada ne bih prestao da se svim srcem zalažem za boljitak Vranja.

Mislim da će to mnogo značiti za naš grad, da posle toliko godina tokom kojih su nas u Narodnoj skupštini predstavljali 'nemi posmatrači' sednica, sada konačno dobijemo poslanika koji će aktivno raditi u korist našeg grada", napisao je Stojković u poruci građanima.

Stojković je konstatovao da je najbolji pokazatelj za njegov doprinos gradu u kome živi ono što se događalo u poslednje dve godine.

"U tom periodu zajedno sa ostalim članovima UG BEV organizovao sam i učestvovao u više desetina akcija koje su doprinele i doprinose da naš grad bude lepši i bolji.

Zajedničkim snagama smo konstantno pokušavali da utičemo, a verujem i uspeli u tome, da našim sugrađanima ukažemo na prave vrednosti.

I to sve sopstvenim sredstvima, zajedno sa članovima Udruženja i par sponzora za pojedine akcije, bez ikakvog ličnog interesa.

Za razliku od drugih poslaničkih kandidata koji stalno ponavljaju da će uraditi nešto za naš grad, ali tek ako ih budete podržali na izborima.

U tome je razlika između nas iz UG BEV-a i ostalih političkih opcija koji se bave politikanstvom", navodi Stojković.

On je pozvao sve Vranjance s pravom glasa da 3. aprila izađu na birališta i na listiću za parlamentarne liste zaokruže broj 14.

"A, pre toga pozivam sve ljude dobre volje da pošalju (još jednom) 1239 na 3030 za našeg malog Vukana", napisao je na kraju Stojković.

Najnovije vesti