Vranjanac koji je pronađen mrtav u stanu bio korisnik penzije

Vranjanac (1961), koji je u četvrtak pronađen mrtav u svom stanu u centru Vranja, nije bio na evidenciji Centra za socijalni rad jer je bio korisnik penzije, a stan je bio u njegovom vlasništvu, potvrdila je u izjavi za TV Vranjska plus gradska većnica za socijalna pitanja Danijela Milosavljević.

Ona je precizirala da je za ovaj slučaj saznala iz medija i da je odmah pozvala Centar za socijalni rad i saznala informacije s početka ovog teksta.

- Radnici Centra su me takođe informisali da nisu imali nikakvu prijavu od stanara ili predsednika skupštine stanara da je stan u takvom stanju (zatečen je prepun đubreta, p.a).

Da smo imali bilo kakvu prijavu, reagovali bismo kao i uvek, kako radnici Centra za socijalni rad, tako i pripadnici Komunalne milicije – rekla je Milosavljevićeva.

Radnici Komrada su u četvrtak, nakon skoro celodnevnog rada, uklonili smeće koje se nalazilo na samom uzlazu i u čitavom stanu.

Potom je ušla policija koja je pronašla telo preminulog.

Obducenti Zavoda za sudsku medicinu u Nišu obaviće u petak obdukciju i utvrditi uzrok i vreme smrti pokojnika.

Komentari

Sramota je za grad,sramota za centar... Dzaba se pravdate,nikada nista niste ni znali niti ste hteli da saznate Ne radite svoj posao vazno je biti na budzetu.A komsije vas obavestavale da covek zivi u smecu,koga je briga za to.

Najnovije vesti