U Vranju održan miting podrške Aleksandru Vučiću FOTO/VIDEO

Skup podrške Aleksandru Vučiću održan je u sredu popodne u centru Vranja, a zbog naslovnica u NIN-a i karikature u Danasu.

Protest je održan nakon što su slični skupovi održani u Nišu i Leskovcu.

Članovi i simpatizeri SNS-a, rečeno je, okupili su se dobrovoljno, a prema rečima narodnog poslanika SNS-a iz Vranjske Banje Slaviše Bulatovića skup su organizovali građani.

Okupljeni su nakon dolaska na zborno mesto krenuli u šetnju sa platoa kod bivše Robne kuće Beograd i nastavili gradskim šetalištem do zgrade Gradske uprave, odakle su Ulicom Partizanskom prošetali do sedišta Gradskog odbora SNS-a gde su se kraće vreme zadržali na parkingu zgrade Novog doma kulture gde je smeštena stranka.

Prisutni su nosili poruke podrške Aleksandru Vučiću, međi kojima i veliki transparent sa natpisom "Rezultatima protiv snajpera", ali i parolu "Moj predsednik Aleksandar Vučić" i sl.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković kazao je pred novinarima da je ovaj skup "odgovor građana Vranja na prljavu kampanju koja se godinama vodi protiv predsednika Aleksandra Vučića“.

- Pokazali smo da imamo rezultate među kojima su izgradnja Hirurškog bloka, završetak pozorišta, rekonstrukcija škola, muzeja, izgradnja stanova za pripadnike službi bezbednosti, Regionalnog centra za vanredne situacije...

Kao i mnogih drugih kapitalnih objekata kojih ne bi bilo bez podrške predsednika Vučića.

Ovo je jasna poruka da postoji jaka podrška ispravnoj politici koju vodi Aleksandar Vučić – kazao je Milenković.

Narodni poslanik iz Bujanovca Nenad Mitrović je istakao da je ovo "znak podrške Srbiji koja ima budućnost i sigurnost za građane".

- To je Srbija koja će da gradi puteve, škole, bolnice, ali želimo pre svega da uputimo podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću da je pristojna i većinska Srbija uz njega i da ni na koji način ne sme da posustane već da radi kao i do sada – rekao je Mitrović.

Narodni poslanik Slaviša Bulatović potencirao je da "niko u Srbiji ne može doći na vlast snajperom ili nasiljem, već ozbiljnim programom, idejom i vizijom, i to jedino preko glasačke kutije".

- Želeo bih sa ovog mesta da poručim svima koji misle da na neki drugi način mogu doći do vlasti da ćemo ih na prvim narednim izborima pobediti ubedljivije nego do sada.

Vranje danas ima zaista ozbiljnu podršku Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije i ovaj skup je dokaz da će pristojna Srbija uvek pobeđivati – kazao je Bulatović.

On je poručio da će "Vučić uvek imati ovakvu i još veću podršku".

Bulatović je naveo da su organizatori skupa građani koji žele da kažu "ne nasilju" i poruče da se na vlast ne dolazi nasiljem.

Najnovije vesti