TV debata o stanju životne sredine u produkciji Vranje news i TV Info Puls u utorak od 20 sati

Zašto Vranje ima čak 102 divlje i jednu nesanitarnu deponiju, ko je za to odgovoran, kako se Vranjanci protiv toga bore, kakva nam je generalno životna sredina i šta se preduzima da se spreči njeno zagađenje, kakva je higijena u gradu i može li biti bolja, kakav vazduh dišemo, zašto je on loš i ko je za to odgovoran, kako se odnosimo prema prirodi, okolnim izletištima, planinama i šumama, da li se nešto i šta se preduzima da se oni sačuvaju od zagađenja, neke su od tema nove, četvrte po redu TV debate Kontekst, u produkciji portala Vranje News i TV Info Puls, koja će na programu biti u utorak 3. oktobra od 20 sati na TV Info Puls.

O ovim temama u Kontekstu će govoriti Nela Cvetković, izvršna direktorka JKP Komrad, i Dragan Antić, aktivista Ekološkog ustanka.

Voditeljka emisije je novinarka Milica Dejanović.

Emisiju ćete moći da pogledate na pozicijama kanala MTS Iris (IPTV) pozicija 625, Supernova pozicija 660, Jotel pozicija 50 digitalno i analogno C-05 i putem aplikacije Supernove Move N GO za celu Srbiju.

Ovu TV debata, odmah posle premijere na kanalu TV Info Puls, moći ćete, kad god to poželite, da gledate na portalu Vranje News, na stranici www.vranjenews.rs, u meniju Kontekst (TV debate), kao i na Youtube kanalu i Fejsbuk stranici ovog portala.

Iz nezavisne produkcije dva medija podseća se da je prvenstveni cilj organizacija TV debata o aktuelnim temama, o kojima lokalna javnost u Vranju ima pravo da zna i da bude obaveštena, taj da se u lokalnom medijskom prostoru zapodene otvoren dijalog, te da će TV debate u narednom periodu biti organizovane redovno, posebno u predizbornom ciklusu.

"Cilj ovih TV debata je da se u lokalnom medijskom prostoru otvori dijalog o aktuelnim infrastrukturnim, komunalnim, političkim, privrednim, zdravstvenim, socijalnim, ekološkim, kulturnim, sportskim i svim ostalim temema - u interesu javnosti.

Želimo da, uz pomoć adekvatnih sagovornika – predstavnika političkog života, stranaka u vlasti, ali i onih u opoziciji, eksperata iz javnog i privatnog sektora, privrednika, predstavnika civilnog društva i svih drugih koji žele da doprinesu boljem životu svih građana – Vranjancima i stanovnicima drugih opština u Pčinjskom okrugu ponudimo odgovore na konkretna pitanja i eventualna rešenja za probleme sa kojima se građani susreću", saopštavaju dva medija.

Kontekst - da ponovo u javnom prostoru progovorimo o stvarnim problemima i probamo da ponudimo neka od rešenja!

Gledamo se u utorak 3. oktobra od 20 sati na kanalu TV Info Puls, a potom i na portalu Vranje News.

Komentari

Kad će neko da preduzme nešto u vezi sa DIV-om, koji svako jutro ispušta razna isparenja od cigareta. Sklanjamo decu, mada je tu i obdanište, zatvaramo prozore...Više puta smo pisali o ovome ali odmah se obriše dopis!

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...