TV debata Kontekst od sledeće sedmice na TV Info puls i Vranje News-u VIDEO

Nezavisna medijska produkcija Kontekst, iza koje stoje medijske kuće Vranje News i TV Info puls, počeće sa emitovanjem serije TV debata, u okviru zajedničkog projekta koji su pokrenula dva medija.

"Prvenstveni cilj naše produkcije je da, u interesu javnosti, organizujemo TV debate o aktuelnim temama o kojima lokalna javnost u Vranju ima pravo da zna i da bude obaveštena.

Cilj ovih TV debata biće da se u lokalnom medijskom prostoru zapodene otvoren dijalog o aktuelnim infrastrukturnim, komunalnim, političkim, privrednim, zdravstvenim, socijalnim, ekološkim, kulturnim, sportskim i svim ostalim temema - u interesu javnosti.

Želimo da, uz pomoć adekvatnih sagovornika – predstavnika političkog života, stranaka u vlasti, ali i onih u opoziciji, eksperata iz javnog i privatnog sektora, privrednika, predstavnika civilnog društva i svih drugih koji žele da doprinesu boljem životu svih građana – Vranjancima i stanovnicima drugih opština u Pčinjskom okrugu ponudimo odgovore na konkretna pitanja i eventualna rešenja za probleme sa kojima se građani susreću.

Naša intencija u kreiranju TV debata, ali i drugih medijskih sadržaja koji će nastati u okviru ove produkcije, biće striktno poštovanje svih novinarskih standarda, Zakona o javnom informisanju i Kodeksa novinara Srbije.

Jasno ističemo da naše TV debate, istraživanja, intervjui i drugi medijski sadržaji, neće predstavljati nikakav senzacionalizam, niti lov na veštice, već će im cilj isključivo biti analiza postojeće situacije i razmatranje mogućnosti za njeno unapređenje", saopštila su dva medija.

TV debate emitovaće se na lokalnoj TV Info puls, a nakon premijere moći će u svakom momentu da se pogledaju na portalu Vranje News.

Prva TV debata, uz gostovanje tri sagovornika iz političkog života grada, sa temom Vršnjačko nasilje i nasilje u društvu – aktuelan trenutak u Vranju i Srbiji, biće emitovana sledeće sedmice u terminu o kome ćemo gledaoce i čitaoce na vreme obavestiti.

Kontekst - da ponovo u javnom prostoru progovorimo o stvarnim problemima i probamo da ponudimo neka od rešenja!

Najnovije vesti