Tužilaštvo: Intenzivan rad na rasvetljavanju paljevine Manićevih vozila

Iz Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) u Vranju saopšteno je da se "intezivno radi na rasvetljavanju slučaja paljevine automobila Dejana Manića", šefa vranjskog odbora Jedinstvene Srbije (JS) i direktora JKP Parking servis.

"U vezi sa događajem od 28. januara, kada su ispred porodične kuće Manić Dejana iz Vranja zapaljena 4 vozila, kojom prilikom je vatra zahvatila i paletu peleta uskladištenu u dvorištu porodične kuće i oštetila ulazna vrata i fasadu same kuće, obaveštavamo javnost da OJT u Vranju u saradnji sa policijom intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Preduzimaju se operativne radnje na pronalaženju NN izvršioca krivičnog dela, i to izuzimanjem sa lica mesta bioloških tragova i izdavanjem naredbi za uporedjivanje DNK profila", navode iz OJT.

U pisanom saopštenju navodi se i da su obezbeđeni snimci video nadzora sa obližnjih kuća "na kojima se vidi NN lice koje poliva vozila zapaljivom tečnošću i dejstvom otvorenog plamena izaziva požar na vozilima".

U noći između četvrtka i petka, oko pola 4 ujutro, u dvorištu porodične kuće Dejana Manića zapaljena su vozila u njegovom vlasništvu, a plamen je malo oštetio i službeno vozilo Parking servisa.

Najnovije vesti