Trojica rukometaša napustili RK Vranje 1957

Posle serije loših rezultata i veoma bolnog poraza od najslabije superligaške ekipe (Proletera iz Zrenjanina) na domaćem terenu, redove RK Vranje 1957 napustila su trojica rukometaša, saznaje Vranje News od izvora u klubu.

To su, najpre ponajbolji rukometaši s početka sezone, desni bek Đorđe Čolović i levo krilo Aleksa Maksić, te Dušan Medić, srednji bek koji proteklog leta pojačao vranjski tim.

Nezvanično, Čolović i Medić će ubuduće igrati u Goč Merkuru iz Vrnjačke Banje (kojeg su Vranjanci na kraju prošle godine pobedom u finalu plej of-a ostavili u Super B ligi), a i Maksić je navodno blizu transfera u isti klub, mada neki beogradski mediji skepulišu da bi možda mogao završiti i u Rudaru iz Kostolca, lideru Super B lige Istok - Zapad.

Podsećamo, posle poraza od Proletera prošlog vikenda u Vranju, pojavile su se spekulacije o navodnom sukobu u upravi vranjskog kluba.

Rasplet u vezi sa tim, ali i igračkim rosterom za nastavak sezone očekuje se narednih dana.

Vranjance predstojećeg vikenda, sada kada su na poslednjoj poziciji na tabeli izjednačeni sa Proleterom (po 6 bodova), očekuje teško gostovanje petoplasiranoj Dubočici 54 u Leskovcu.

Komentari

Napustili su nas tri beka ali je zato ostao veran klubu unazad mnogo godina sin Predsednika kluba koji će sutra igrati 60 minuta protiv Dubočice u Leskovcu i doneti svojom maestralnim igrom dva spasonosna boda.

Taj sin predsednika kluba ne propusta nijedan trening, i krvari za klub bilo da je povredjen, bolestan ili zdrav, za razliku od vecine glumaca koji igraju za R.K. Vranje. Nije tajna da taj sin predsednika kluba nije specijalista za napad, ali to i nije njegova uloga u ekipi. Decko je maestro za odbranu, a odlican je i kao asistent. Svako ima svoju ulogu u ekipi. Ne mozes da imas 10 Karabatica u ekipi.
Podrzi malo nase sportiste i u teskim trenucima, a ne samo da kljucate mozak kao svrake neke!

Najnovije vesti