TOV na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Turistička organizacija grada Vranja (TOV) učestvovaće na 51. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava na Novosadskom sajmu od 4. do 7. oktobra.

- Na zajedničkom štandu sa Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju iz Vranjske Banje, Turistička organizacija grada Vranja će na kvalitetan način predstaviti kompletnu turističku ponudu grada.

Posetiocima štanda biće dostupan raznovrstan promotivni materijal poput brošura, flajera, kataloga, razglednica, kao i turistički film o Vranju - saopštavaju iz TOV-a.

Na ovogodišnjem sajmu turizma (koji se održava u okviru međunarodnih sajmova „LORIST“ – sajmovi lova, ribolova, ekologije i sporta), svoju ponudu predstaviće turističke organizacije gradova i opština, turističke agencije, turoperatori, Udruženje banja, planinski centri, obrazovne institucije, turistički mediji, proizvođači hrane i pića iz cele Srbije.

Posetioci sajma imaće priliku da vide turističku ponudu Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Mađarske, Izraela, Nemačke, Rumunije i drugih zemalja.

Na Sajmu turizma u Novom Sadu, prioritetno se afirmišu zdravstveni, planinski, ruralni, gastro turizam, kao u tematske rute i turizam gradova i opština.

Najnovije vesti