Tadić u sredu u Vranju u sklopu predizborne kampanje

Boris Tadić, predsednik SDS-a i nekadašnji predsednik Srbije, posetiće Vranje u sredu 23. marta i održati konferenciju za novinare u 15.30 časova na šetalištu, kod nekadašnje Robne kuće Beograd.

Pre konferencije za medije Tadić će posetiti Muzej kuću Bore Stankovića i prošetaće gradom kako bi razgovarao sa građanima, saopšteno je iz SDS-a.

Branislav Stojković Kiza, član Upravnog odbora i jedan od osnivača Udruženja građana Borino i evropsko Vranje (BEV), jedini je poslanički kandidat na listi Boris Tadić - Ajmo ljudi za predstojeće parlamentarne izbore koji će biti održani 3. aprila.

On je kandidovan kao 19. na listi.

Listu čiji je nosilac bivši predsednik Srbije Boris Tadić Republička izborna komisija (RIK) proglasila je kao četrnaestu za predstojeće parlamentarne izbore u Srbiji.

Komentari

Ajmo uspavane umrtvljenje ovcice,izadjimo napolje,vreme je za promene, posle 10god korupcije, kriminala, siromastva koje vlada kroz niskobudzetne firme, koje samo zagadjuju ovu nasu lepu, Bogom danu, zemlju!!! Budjenje, cenimo malo sebe, ne dozvolimo plate od 250eur, nismo Afrika!!!

Najnovije vesti