SzS: Osuđujemo divljački napad na Đorđevića i njegovu porodicu

Povodom napada na funkcionera SNS-a i direktora JP Vodovod Gorana Đorđevića, Savez za Srbiju Vranje najoštrije je osudio "ovakav divljački čin, posebno zbog činjenice da su prilikom napada bili ugroženi i članovi njegove porodice", navodi se u saopštenju SzS-a. ž

- Bez obzira na naše političke razlike, smatramo da Vranje treba da bude grad u kome će se svaki građanin osećati slobodno i bezbedno, bez obzira na to kojoj stranci pripada ili kakvim se poslom bavi.

Nadamo se da naši sugrađani iz Srpske napredne stranke sada shvataju zbog čega smo toliko insistirali na tome da se osudi i procesuira napad njihovih članova na funkcionere Narodne stranke, Đorđa Ristića i Dragana Pavlovića.

Tada smo izrazili bojazan da bi neadekvatna reakcija na taj slučaj mogla biti signal da je rešavanje bilo kakvih nesporazuma fizičkim nasiljem prihvatljivo i da može proći nekažnjeno.

Tražimo od nadležnih organa da u što kraćem roku privedu pravdi napadače na Đorđevića.

Njemu i njegovoj porodici želimo brz oporavak i nadamo se da se ovoga puta neće desiti, kao u slučaju Ristića i Pavlovića, da se napadači pojave sa modricama i tvrdnjom da su zapravo oni napadnuti od strane Đorđevića i njegove porodice - navodi se u saopštenju.

Napad na Đorđevića i njegovu porodicu, osim vranjskog SNS-a, do sada su osudili lokalni odbori SPS-a, JS-a, DS-a, SDS-a i SzS-a.

Najnovije vesti