Surdulički Radnik pred najvažnijim ispitom u sezoni

Utakmica 29. kola Super lige Srbije između Radnika i Vojvodine biće jedna od najvažnijih za Surduličane u ovom delu sezone, jer se njome direktno odlučuje o plasmanu u plej-of najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

Trener Radnika MIlan Milanović kazao je pred novinarima uoči ovog susreta da surdulička ekipa "sama rešava svoju sudbinu".

- Dovoljno smo sposobni i kvalitetni da sve rešimo u našu korist.

Očekujem čvrstu i kvalitetnu utakmicu, nemamo prostora za kalkulacije, izlazimo u standardnom sastavu.

Ono što je bitno je da moramo izvesti najčvrstije, najzdravije i najspremnije igrače - kazao je Milanović.

Iz kluba je poslat poziv navijačima za podršku u presudnoj borbi za plej-of.

Ulaznice su u prodaji još od ponedeljka, a uz kupljenu kartu za meč Radnik-Vojvodina dobija se i poklon sa obeležjima kluba.

Do kraja ovog dela prvenstva ostala su još dva kola, a Radnik će nakon ovog meča odmeriti snage sa vranjskim Dinamom u 30. kolu, posle čega počinju plej-of i plej-aut.

Ishod iz oba kola trebalo da bude pozitivan kako bi Surduličani ponovili uspeh iz sezone kada je Radnik debitovao u nejelitnijem rangu srpskog fudbala i plasirao se među prvih osam ekipa lige.

Iako su u prvom delu sezone bili ravnopravni na gostovanju u Novom Sadu, fudbaleri Radnika poraženi su tada od Vojvodine sa 1:0.

Radnik je trenutno osmi na tabeli Super lige sa 35 bodova, a devetoplasirana Vojvodina, nakon pobede nad vranjskim Dinamom u gostima, sada ima 33.

U plej-of ide prvih osam ekipa.

Utakmica Radnik - Vojvodina odigraće se u sredu 3. aprila od 18 časova na Gradskom stadionu u Surdulici.

Najnovije vesti