Surduličani uspešni pred nastavak prvenstva: Radnik - Sileks 2:1

Vranje/Surdulica - Surdulički superligaš Radnik imao je uspešnu proveru pred nastavak šampionata Super lige u prijateljskoj utakmici u kojoj je kao domaćin pobedio severnomakedonskog prvoligaša Sileksa iz Kratova sa 2:1 (0:0).

Strelci za Radnik bili su Marković u 60. i Stevanović u 87. minutu utakmice, dok se za goste u strelce upisao Ivanovski u 82.

Utakmica je bila poput prvenstvene, borbena, sa jakim tempom, gde je domaćin pokazao više i zasluženo pobedio.

Bila je ovo prilika za oba stručna štaba da isprobaju sve fudbalere u kombinovanim sastavima i da na najbolji način iskoriste pauzu u prvenstvima dve države zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Radnik je u prošlom kolu remizirao sa Mačvom u Šapcu (1:1), a novi trener Surduličana Nenad Vanić nije bio zadovoljan izdanjem svog tima u toj utakmici.

Surduličani su se u prvenstvenoj pauzi pojačali sa čak šest fudbalera.

Surduličani su trenutno pretposlednji 15. na tabeli Super lige sa četiri boda, uz utakmicu manje (odložen meč sa Partizanom koji će se naknadno odigrati u Surdulici).

Najnovije vesti

Foto ilustracija MUP Predato 78.000 komada oružja »

Vranje - Građani Srbije nelegalno oružje mogu predati još u sredu i četvrtak 7. i 8. juna bez krivičnih posledica, saopš...