Surduličani opet pobedili u gostima: Proleter - Radnik 0:2 VIDEO

Vranje - Fudbaleri surduličkog Radnika nastavili su sa sjajnim rezultatima od starta prolećnog dela prvenstva i u 27. kolu Super lige kao gosti savladali Proleter sa 0:2 (0:0).

Bolju igru fudbaleri surduličkog tima na Stadionu Karađorđe u Novom Sadu krunisali su u drugom poluvremenu.

Najpre je Siniša Babić, inače bivši igrač Proletera, nakon što je ušao sa klupe u 56. minutu lepo prošao po desnom krilu, centrirao, a loptu je glavom u mrežu domaćina smestio Uroš Milovanović.

U 65. minutu, posle greške golmana domaćina Filipa Novića, koji je istrčao na centrašut i loše izboksovao loptu, Babić je sa tridesetak metara poslao u nebranjenu mrežu i postavio konačnih 2:0.

Surduličani su neporaženi u nastavku sezone - zabeležili su po tri trijumfa i remija, a možda je i značajniji podatak da odbrana Radnika nije kapitulirala.

Proleter: Nović, Tanasin, Andrejević, Marjanović, Dunđerski (Gluščević), Kun (Mladenović), Vukasović (Stojanović), Ilić (Kojić), Kaluđerović, Ninković.

Radnik: Ranđelović, Đorđević, Jokić, Oreščanin, Subotić (Babić), Medić (Radmanovac), Mitošević (Nedeljković), Stojanović, Milovanović (Lukić), Spasić, Janjić (Duronjić).

Radnik je posle ove pobede napredovao do devetog mesta na tabeli i ima 33 boda, koliko i dve ekipe ispred njega - Voždovac i Napredak (koje imaju po utakmicu manje).

Narednog vikenda na Gradskom stadionu u Surdulici gostovaće lider na tabeli Partizan.

Najnovije vesti