Stojančić: Izlazna vrata SPS otvorena za svakoga, ulazna zamandaljena

Podržavam prelazak ovih i ovakvih socijalista u Novu Srbiju - izjavio je za Vranje News gensek gradske organizacije SPS-a Vranje Branimir Stojančić, reagujući na vest o prelasku članice te partije Lidije Tasić u redove vranjskih novosrbijanaca.

- Iskreno, kao sekretar IO SPS GrO SPS, nisam primetio da je dotična gospođa neki veliki socijalista, pošto je nisam video u nekim akcijama, aktivnostima i zalaganjima za ideje SPS-a.

Nisam je video ni na zasedanjima Foruma žena GrO SPS-a, niti mladih, a ni penzionera.

Pokušao sam da nađem njenu člansku kartu, ali ni to nisam uspeo - kazao je Stojančić za naš portal.

On je dodao da "nijedan socijalista osim Tasićeve nije prešao u Novu Srbiju", demantujući tako izjavu predsednika Okružnog odbora novosrbijanaca Ivice Petruševića da članovi vranjskog SPS-a masovno prelaze u Novu Srbiju.

- Svi koji žele da pređu u drugu stranku mogu da u prostorijama SPS-a podignu člansku kartu, iščlane se, popiju piće i posluže se kolačima, pošto je i to deo političkog života.

Podsetiću vas da sam pre više godina rekao da su izlazna vrata u SPS-u otvorena, a ulazna zamandaljena.

Veliki pozdrav, ljudsku i političku sreću socijalistima i levičarima koji eventualno hoće da odu želim u novoj, monarhističkoj i desničarskoj sredini - naveo je Stojančić u izjavi za Vranje News.

Najnovije vesti