Stefanović: Smanjen broj krivičnih dela na jugu Srbije FOTO/VIDEO

Ministar policije i potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović izjavio je u petak u Vranju da je na području Pčinjskog okruga "smanjen broj krivičnih dela", ali ima prostora "da se jačanjem kapaciteta unapredi rad policije".

Nebojša Stefanović je rekao da će biti "nabavljena nova vozila i tehnika, zaposleni novi ljudi sa završenom Policijskom akademijom, a da će iskusni operativci iz Beograda asistirati Vranjancima za rad na najsloženijim slučajevima.

On je dodao da je u petak sa rukovodstvom Policijske uprave, ali i grada Vranja, te sa građanima razgovarao o pitanjima bezbednosti za ovaj deo države.

- Hoćemo da razgovaramo o svemu što građani vide kao prioritete bezbednosti, pitanjima infrastrukture i o svemu onome što Vlada Srbije može da investira u budućnost, ne samo Vranja već i svih opština u ovom okrugu - kazao je Stefanović.

On je kazao da se kroz statistiku vidi "trend smanjenja broja krivičnih dela" na području Policijske uprave u Vranju koja pokriva čitav Pčinjski okrug.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Blagi rast korona brojki u okrugu »

Petnaest osoba od 163 testirane bile su pozitivne na koronavirus u Pčinjskom okrugu za dan, pokazuju poslednji podaci Gr...