Stanojević: Ova vlast nije Zvezda ili Partizan, već Liverpul ili Mančester

Neću više nikad za ovom govornicom da čujem da je malo toga urađeno u sklopu Komunalnog programa, izjavio je na sednici Skupštine grada Vranja gradski većnik za komunalnu delatnost, infrastrukturu i urbanizam Dejan Stanojević.

- Neću to da čujem jer je mnogo toga urađeno.

Samo ove godine urađeno je mnogo više nego u vreme kada sam bio direktor Direkcije za razvoj i izgradnju Vranja.

U početku je bilo malo problema; nisam se baš u svemu slagao sa onim što je predlagao gradonačelnik (Slobodan Milenković, prim. aut), jer je on hteo da radimo kompletnu rekonstrukciju ulica, a moj predlog je bio da radimo veći broj značajnijih.

Ali me ubedio, prihvatio sam, shvatio svoju grešku jer je urađena dobra stvar - kazao je Stanojević.

On je dodao da "samo budale ne menjaju svoje mišljenje".

- Dugo sam u ovom domu, bio sam i deo neke druge vlasti, deo opzicije, pa vlasti, pa opozicije i opet vlasti, ali moram da vam kažem sve bivše vlasti bile su Zvezda i Partizan, a ova je Liverpul i Mančester junajted - kazao je Stanojević.

On se javio povodom tačke dnevnog reda u okviru koje su razmatrani izveštaju o izvršenju budžeta u šestomesečnom i devetomesečnom periodu 2019. godine.

Dejan Stanojević donedavno je, osim većničke, imao i funkciju izvršnog direktora JP Urbanizam i izgradnja koju je morao da napusti zbog sukoba interesa.

Bio je ranije u više navrata direktor ili izvršni diektor u ugašenom JP Direkcija za razvoj i izgradnju.

Bio je i lider GrO DSS u Vranju pre nego što je sa delom članstva 2013. godine prešao u SNS.

Najnovije vesti