Stanković: Utrostručeni prihodi Parking servisa

Za vakta aktuelnog rukovodstva u JP Parking servis Vranje prihodi su povećani za 350 odsto, izjavio je u petak direktor tog preduzeća Marjan Stanković.

Osim ovog, jednog od najvećih uspeha u aktuelnom mandatu, Stanković je potencirao "uvođenje reda u preduzeću", što je bila baza za ostvarenje nekih potonjih rezultata.

- Zahvaljujući domaćinskom poslovanju uspeli smo da investiramo više od 130 miliona vlastitih sredstava da uredimo postojeće, ruinirane objekte, u koje praktično ništa nije ulagano tokom dve decenije.

Nabavili smo nedavno polovno pauk vozilo sa oko 4 miliona dinara.

Nezadovoljni smo prosekom uklonjenih vozila u proteklim godinama i na poboljšanju tog segmenta našeg poslovanja ćemo inzenzivno raditi.

Očekujemo da broj uklonjenih vozila bude povećan i da, uz asistiranje saobraćajne policije i komunalne inspekcije, uvedemo red u parkiranju.

Trenutno se rekonstruiše parking prostor kod Robne pijace u centru Vranja.

To bi trebalo da postane savremen parking koji će imati video nadzor i led rasvetu.

Namera je da automobili koji koriste naše usluge na parkinzima budu bezbedniji - dodao je Stanković.

On je dodao da su revitalizovane garaže (njih preko 350) kojima gazduje Parking servis, a ta investicija vredela je 5,5 miliona dinara.

Oko 4 miliona uloženo je u modernizaciju carinskog terminala kod Jumka - kazao je Stanković.

HUMANOST

JP Parking servis imalo je proteklih godina veliki broj humanitarnih akcija, pomagalo velikom broju ljudi kojima je pomoć potrebna. Za te namene izdvojeno je više od 3 miliona dinara.

Najnovije vesti