Stanković novi direktor u Vodovodu, Džikić u Upravi Banje

Marjan Stanković, dosadašnji pomoćnik gradonačelnika Vranja i bivši direktor Parking servisa, imenovan je u ponedeljak za direktora JP Vodovod, na 34. sednici gradskog parlamenta.

Osim ovog, usvojena su rešenja o prestanku mandata vršiocima dužnosti direktora u još jednom javnom preduzeću i dve ustanove i doneta rešenja o imenovanju novih direktora.

Tako će umesto dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora JP Uprava Banje Slobodana Nikolića novi direktor biti Miloš Džikić, diplomirani menadžer.

U JU Centar za socijalni rad prestao je mandat Dragani Arsić, a za novog vršioca dužnosti direktora ove javne ustanove imenovana je Jadranka Stojanović, diplomirana pravnica.

Doneto je i rešenje o prestanku mandata vršiocu dužnosti direktora JU Istorijski arhiv 31. januar Borivoju Manasijeviću, kao i rešenje o imenovanju Saše Stamenkovića, bivšeg direktora Narodnog muzeja, inače diplomiranog geologa, na ovu dužnost.

Najnovije vesti

Foto ustupljena fotografija www.vecteezy.com Katar ponovo najbolji u Aziji »

Vranje - U Kataru je po osamnaesti put održan Azijski kup, smotra najboljih fudbalskih selekcija Azije. Ovo kontinentaln...