Srpska liga Istok: Potop Vranjanaca, Pčinji bod u Negotinu

FK Dinamo Vranje nastavio je sa slabim igrama u Srpskoj ligi Istok o čemu svedoči i meč 15. kola u kome je u nedelju desetoplasirana Vlasina deklasirala Vranjance sa 6:2.

Još jedan razočaravajući poraz za Vranjance, posebno iz razloga što su dobro počeli utakmicu i već u 18. minutu imali dva gola prednosti.

Dinamo je u vođstvo doveo Mihajlo Cvetković u 14, a prednost je udvostručio Miloš Savić u 18. minutu.

Onda kreće serija domaćina.

Već u 23. minutu na 1:2 smanjio je Aleksandar Stojković, a na 2:2 poravnao je Ivan Milić u 45.

Domaćini su u drugom poluvremenu nastavili da rešetaju mrežu vranjskog tima.

Za 3:2 pogodio je opet Stojković u 48, na 4:2 povisio Filip Miljković u 53, a potom za 5:2 mrežu je opet pogodio Stojković u 59.

Konačnih 6:2 svojim četvrtim golom u 69. minutu postavio je Aleksandar Stojković.

S druge strane, Pčinja iz Trgovišta, drugi klub iz Pčinjskog okruga u ovom rangu takmičanja, zadržala je trend pozitivnih rezultata i odigrala nerešeno 0:0 sa Hajduk Veljkom u Negotinu.

Prvo poluvreme u Negotinu proteklo je u dominaciji gostiju iz Trgovišta, kada nisu iskorišćene dve odlične šanse Mitrovića i Stošića.

Domaći su bili bez konkretne šanse u prvom, ali su u drugom poluvremenu stvorili nekoliko izglednih šansi koje nisu iskoristili.

Podela bodova je najpravedniji rezultat.

Dinamo je nakon minimalne pobede protiv Meševa u Vranju (1:0) u seriji od šest poraza.

Pčinja, pak, od 10. kola i poraza na svom terenu od Jedinstva iz Paraćina ne zna za poraz - pobedili su pre ovog remija sa Negotincima OFK Brzi Brod u Nišu i leskovačku Slogu u gostima, a Vlasinu i pirotski Radnički kod kuće.

Dinamo je pretposlednji, petnaesti na tabeli Srpske lige Istok sa samo 7 bodova (sedam mu je oduzeto zbog kazni), a Pčinja je sada jedanaesta sa 17 bodova.

Sledi pauza u prvenstvu.

U prolećnom delu sezone Dinamo će prvu utakmicu odigrati protiv poslednjeplasirane Sloge u Leskovcu, a Pčinja će gostovati Radničkom u Svilajncu.

Najnovije vesti