Srpska desnica Vranja: Maniću nije prećeno smrću

Gordana Dimitrijević, nekadašnja članica Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju, koja je prešla u redove Srpske desnice je ta koja je dobila pretnje, saopšteno je iz Gradskog odbora Srpske Desnice, kao reakcija na subotnju konferenciju za medije Dejana Manića, šefa lokalnog JS, koji je obelodanio da je dobio pretnje smrću od članove partije MIše Vacića.

- Iznošenjem ovakvih laži predsednik GrO JS Dejan Manić hteo je da prikrije pravu istinu i preduhitri reakciju javnosti jer se uplašio tužbe od strane Gordane Dimitrijević za uznemiravanje i pritiske kojima je bila izložena.

Gordana Dimitrijević je povodom minulih događaja, dala izjavu Policijskoj upravi u Vranju - navodi se u saopštenju.

Iz Srpske desnice saopštavaju da je "poseta predsednika Miše Vacića Vranju imala za cilj da se dogovori plan aktivnosti u predstojećem periodu, a pre svega u vezi sa registracijom političke stranke, kao i gostovanje na TV Vranjska plus".

Ta poseta, tvrde desničari, iskorišćena je za stavljanje u negativan kontekst, ocenjuju oni.

- Gospodine Maniću, otišli ste predaleko, izmišljajući da vam je prećeno smrću a sve u cilju da napadnete Srpsku Denicu jer je činjenica da su istaknuti članovi nekada Gro Jedinstvene Srbije u Vranju, sada pristupili našem odboru.

Ko gubi, ima pravo da se ljuti, ali ne i da laže.

Srpska Desnica se nikada nije bavila nasiljem i ograđuje se od ovakvog događaja, ako se on uopšte desio - stoji u saopštenju GrO Desnice koja izražava uverenje da će nadležni organi utvrditi pravu istinu.

Najnovije vesti