Srbija u ritmu Evrope 2020. u Sportskoj hali u Vranju

David Makevićem i Igorom Karadarević, organizatori muzičko-scenskog takmičenja za decu "Srbija u ritmu Evrope", susreli su se u utorak u Vranju sa gradonačelnikom Vranja Slobodanom Milenkovićem i gradskom većnicom Zoricom Jović povodom pobede predstavnica grada Vranja na tom takmičenju u Vrnjačkoj Banji i preliminranog dogovora u vezi sa organizacijom takmičenja sledeće godine u Vranju.

Razgovoralo se o predstojećim aktivnostima u pogledu organizacije nove edicije takmičenja koje će se, zahvaljujući trijumfu Vranjanki, održati 2020. godine u Vranju.

Gradonačelnik Milenković rekao je da je inicijalni sastanak doneo preliminarne dogovore u pogledu definisanja oragnizaciono-tehničkih detalja.

- Za mesto održavanja takmičenja odabrana je Sportska hala Vranje.

Predstoji nam veliki posao, a mi smo kao lokalna samouprava već ozbiljno pristupili planu organizacije i suguran sam da ćemo se pokazati kao najbolji domaćin do sada.

Gradsko rukovodstvo uključiće i članove vranjske pobedničke ekipe u realizaciju ovog velikog događaja obzirom na njihovo iskustvo u dosadašnjem takmičenju - kazao je Milenković.

Karadarević je napomenuo da kao nagrada organizatora pobedničkom timu sledi put u Istanbul za devojke tokom februara, a da su predstavnice grada dobile poziv od Ambasade Nemačke u Beogradu da otpevaju himne Republike Srbije, Nemačke i Evropske Unije tokom proslave 30 godina od pada Berlinskog zida.

Makević je kao veoma bitan događaj najavio dolazak 23 ambasadora Evrope, Izraela i Australije u Vranje, u sklopu promocije samog takmičenja "Srbija u ritmu Evrope".

Za pobednice takmičenja iz Vranja u utorak je upriličen je prijem na kome se pohvalno govorilo o samom nastupu devojaka koji je emitovan uživo na TV Prva.

Najnovije vesti