SNS: Zavetnici više brinu o volu na ražnju u Kozjem Dolu nego o Srbima na jugu

Reagujući na konferenciju za medije Zavetnika u petak u Vranju, iz Gradskog odbora SNS ocenili su kako da su "Zavetnici svoju brigu za Srbe u Bujanovcu i Preševu nekako namerno poklopili sa Danima Preobraženja u Trgovištu".

U pisanom saopštenju od petka uveče vranjski naprednjaci poručuju da su Zavetnici svoju brigu verovatno "poklopili sa volom na ražnju, koga rukovodstvo Opštine Trgovište priprema za sve posetioce".

"Pa pošto Skupština ovih dana ne zaseda i nema jeftinog ručka u skupštinskom restoranu, oni su odlučili da se, uz navodnu brigu za stanje u opštinama Preševo i Bujanovac, primaknu ražnju u Kozjem dolu, u Trgovištu.

I verujemo, kada kažu da se nisu rukovodili brojem birača u opštini Trgovište prilikom planiranja posete, jer je očigledno da su se rukovodili živom vagom vola koji je završio na ražnju i procenom da će pored svih posetilaca manifestacije i njih nekoliko, koliko ih ima u Vranju i okrugu, dobiti po komad mesa.

U vezi sa navodnim početkom kampanje Zavetnika, izražavamo brigu za sve notare i opštinske overivače, iz razloga što smatramo da se može očekivati ponovni napad na nekog od njih ili pokušaj bacanja kroz neki prozor, kao što je bilo u poslednjoj kampanji za republičke izbore 2022. godine, od strane potpredsednika IO Zavetnika iz Vranja, kada im prikupljanje potpisa nije išlo baš najbolje, odnosno kada im je prikupljanje potpisa baš loše išlo", piše u saopštenju naprednjaka Vranja.

Najnovije vesti