Nina i ježeva tajna, Isterivači duhova i Monkey man na bioskopskom repertoaru VIDEO

Tri filma biće na bioskopskom repertoaru u Pozorištu Bora Stanković u subotu 27. aprila.

Najpre će od 12 časova biti prikazan dečji animirani film Nina i ježeva tajna.

"Nina voli da sluša priče za laku noć koje joj priča njen otac.

Jedne večeri zaokupljen poslom otac ne dolazi da ispriča novu avanturu, a Nina saznaje da je on upravo izgubio posao u fabrici.

Svet joj se okreće naglavačke i spremna je da pronađe ređenje kako bi mu pomogla", stoji u opisu filma.

Istog dana, od 18 časova biće prikazan film Isterivači duhova: Ledena pretnja.

"Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo, u kultni vatrogasni dom u Njujorku, da bi se udružila sa izvornim isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen.

Ali, prilikom otkrića drevnog artefakta oslobađa se zla sila, i novi i stari isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba“, navode iz produkcije.

U subotu od 21 čas biće prikazan film Monkey man, koji govori o Kidu koji se svake noći, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu, a posle mnogo godina otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite.

"Nakon što se proslavio u oskarovskom filmu Milioner sa ulice (Slumdog Millionaire, 2008), Dev Patel, glumac nominovan za Oskara (Lion, 2016) odlučio se da režira brutalan akcioni film osvete u stilu Džona Vika, kome je jedan od producenata dobitnik Oskara Džordan Pil.

Radnja filma je inspirisana legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu.

Posle mnogo godina potisnutog besa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite.

Dok u njemu ključa trauma iz detinjstva, njegove ruke s misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život", kratak je sadržaj filma.

Karte za sve bioskopske i pozorišne programe se mogu kupiti na biletarnici ili onlajn na sajtu vranjskog teatra.

Najnovije vesti