SNS Vranje vs Đilas: Prljave i brutalne pretnje

U saopštenju koje je iz sedišta Gradskog odbora SNS Vranje u utorak uveče dostavljeno medijima kaže se da vranjski naprednjaci najoštrije osuđuju "beskrupulozan čin divljačkog napada na decu Aleksandra Vučića".

- Prenosimo im uverenje da ćemo sačuvati decu od neljudi i da je Srbija zemlja u kojoj su sva deca sigurna.

Predaja nikada nije i neće biti opcija za Srbiju.

Borićemo se i pobedićemo, ubedljivije nego ikada - kaže se u saopštenju koje je potpisao gradski lider SNS-a Slaviša Bulatović.

U saopštenju se pominje ime lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa koji se povezuje sa, kako se kaže, "najprljavijim i najbrutalnijim pretnjama" na Vučićevu decu, i dodaje da ih je "sa saradnicima uputio preko svojih antisrpskih medija".

Neposredno pre slanja ovog saopštenja medijima simpatizeri SNS-a u Vranju su sa više punktova u gradu preko ozvučenja puštali Luisovu pesmu "Obriši suze mala moja".

HRONOLOGIJA

Vidno potresen Đilas je u nedelju uveče na društvenim mrežama, nakon što su ispred njegove zgrade sa zvučnika simpatizeri SNS-a puštali skandiranje "Đilase, lopove" što su, kako je rekao, slušala njegova deca "koja žive na 30 metara", zbog čega su "plakala i tresla se od straha". Više članova i funkcionera SNS-a u utorak je reagovalo na tekst istraživačke mreže KRIK, koja je uz tekst o ratu kriminalnih klanova objavila fotografiju Danila Vučića, sina predsednika Srbije, sa jednim navijačem čiju grupu je, tvrde, regrutovao takozvani "Kavački klan".

Komentari

Pavovde se radi o Đilasovoj deci. Vođinu niko spomenuo nije. Ovi botovi SNS žive i dišu za AV. Možda ga pitaju i da li i koliko puta mogu u WC.. Užas..

Najnovije vesti