SNS uzvratio Zavetnicima: Po 53.000 za radnike Geoksa nije milostinja

Iz Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju u četvrtak su odgovorili kontrasaopštenjem Srpskoj stranci Zavetnici u kome se kaže da su se svojim obraćanjem medijima naslovljenim sa 'Dosta više Vučićevih lažnih obećanja' Zavetnici "pridružili masi beznačajnih, statičnih stranaka koje su, usled nikakve podrške građana, svoje mesto pronašle među onima čija se politika svodi na pljuvanje aktuelne vlasti".

"Svoj doprinos u rešavanju kolektivnog problema bivših radnika Geoksa dali ste praćenjem godišnjeg kalendara do trenutka kada ste za sebe pronašli povod da se oglasite saopštenjem u kome pomoć države od 53.000 dinara nazivate milostinjom.

Sramota!

Koristite radnike „Koštane" stavljajući državi na teret još jedan problem nasleđen od prethodne vlasti, jer je kao i jednom delu opozicije najlakše obrisati svoje greške prebacujući kompletnu krivicu na trenutnu vlast.

Oporavljene fabrike i investicije Vranja i Pčinjskog okruga (ne Vranjskog kako ga vi nazivate) su realnost koja će podići privredu našeg kraja, a vi se gospodo ostavite praznih priča iz udobnih fotelja.

Kad već ne nudite pomoć, pomerite se makar u stranu da ne odmažete onima koji rade u korist građana Srbije", saopštavaju iz vranjskog SNS-a.

Komentari

Pa gospodo SNS-ovci, imali ste dovoljno vremena (8godina) da resite Kostanine radnike, preuzeli ste drzavu, preuzmite i probleme. Resavate samo svoje, a jadne radnike ko šiša, ne ide to tako.

Najnovije vesti