SNS: SRS je podcenzusni politički gubitnik

Odgovarajući na optužbe iz lokalnog odbora Šešeljevog SRS-a o navodnom "uništavanju Vranja", iz Gradskog odbora vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) uzvraćeno je saopštenjem u kome se kaže da je "kampanja političke stranke koja na prošlogodišnjim izborima nije prešla census potpuno dezorijentisana i neutemeljena".

- U političkom sistemu, da bi bilo koja opoziciona stranka dobila udela u odlučivanju unutar institucija države, mora da pređe census od tri odsto osvojenih glasova, što je, morate priznati, za Srpsku radikalnu stranku nemoguća misao i nedostižan cilj.

Njihov cilj je jasan - ukloniti nosioca liste Srpske napredne stranke i na taj način povećati šanse za prelazak izbornog cenzusa u izbornoj trci onima koji su marginalni i koji tu šansu realno nemaju.

Sve dok se glasači opredeljuju za opciju razvoja, naprednu budućnost Srbije i Srpsku naprednu stranku, podcenzusni politički gubitnici ostaće tamo gde jesu, nevidljivi na začelju političke scene Srbije - navodi se u saopštenju Saveta za informisanje SNS Vranje.

Komentari

Ви т.з.в. господо из Снс сте корен тог полиричног губитника Срс,разлика у овом тренуткује да они и даље имају правог и јединог доктора Војислава Шешеља а ви лажне докторе и лажне интелектуалце.

Najnovije vesti