Radikali Vranja: Naprednjaci nastavljaju politiku uništavanja grada

Gradski odbor Srpske radikalne stranke (SRS) u Vranju podsetio je pisanim saopštenjem lokalnu javnost da će naprednjačka vlast u Vranju u novoj godini "nastaviti politiku uništavanja Vranja zaduživanjem grada, kako bi se pokrio veliki budžetski deficit".

- Kako naprednjaci vladaju u Vranju najbolje svedoči skoro dvogodišnja rekonstrukcija Ulice Bore Stankovića, koja je dugačka samo jedan kilometar.

Umesto da smo u novu godinu ušli sa rekonstruisanom ulicom, mi smo svedoci da je u ovoj ulici nastao pravi saobraćajni haos, sličan onom haosu koji potresa redove naprednjaka u Vranju.

Evidentno je da naprednjačka vlast nije u stanju da reši problem u samom centru Vranja, a kamoli probleme stanovnika u drugim delovima grada i okolnim selima - smatraju lokalni radikali.

Sada je jasno, dodaje se u saopštenju, da građani Vranja "ne mogu ništa dobro očekivati od ovakve gradske vlasti koja ne propušta priliku da se obruka na svakom koraku".

- Ovakvim tempom i "efikasnošću" nikada neće biti rešeni gorući problemi našeg grada.

Selo Neradovac će i dalje biti bez vodovoda i pitke vode.

Naprednjaci i njihovi sateliti setiće se tog mesta kada dođu izbori i kada bude trebalo režirati neku novu blamažu kojoj će se smejati cela Srbija - smatraju iz SRS.

Kao krivca za "neracionalno i neefikasno raspolaganje budžetskim novcem" označavaju gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića.

- On nije u stanju da vodi naš grad i da rešava svakodnevne probleme građana.

Krajnje je vreme da taj čovek smogne snage i da podnese ostavku.

Tim činom Slobodan Milenković bi omogućio da se okrene neka nova stranica u životu našeg grada i da se već jednom započne sa rešavanjem elementarnih komunalnih problema koji opterećuju život naših sugrađana.

U suprotnom posle epidemije korona virusa uslediće epidemija nestručnosti, bahatosti i primitivizma.

Vranje to ne zaslužuje – navodi se u saopštenju radikala Vranja.

Najnovije vesti