SNS poručio PSG-u: Uvek ćemo vas i svuda pobeđivati

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju oglasio se u sredu saopštenjem za medije u kome se Pokretu snaga Srbije (PSG), na početku teksta, čestita izbor Sergeja Trifunovića za predsednika.

Saopštenje prenosimo u celosti, bez ikakvih izmena u tekstu:

- Gospodo iz PSG-a u Vranju, čestitamo vam predsednika. Još se bivšem nije makao barut sa ruke, a vi izabraste novog sa prahom ispod nosa.

Činjenica je da bolje niste ni imali. Verujemo da će, bar vas nekoliko u Vranju, ostati uz njega u trenutku kada mnogi beže glavom bez obzira iz vašeg pokreta.

Možda smo vam mi iz Srpske Napredne Stranke krivi i što ste za predsednika izabrali narkomana najurenog iz vojske, koji je uz to poznat i po krađi para od bolesne dece, kao i vređanju žena.

Ili smo možda krivi i što vam se pokret rastura?

O kakvom nezadovoljstvu govorite? Šta hoćete da kažete?

Da su građani Vranja nezadovoljni jer danas rade i Simpo i Jumko, ili možda što se gradi novi vrtić, ili što je završen Hirurški blok, ili što smo rekonstruisali železničke stanice i u Vranju i u Vranjskoj Banji, ili što se gradi fabrika za prečišćavanje otpadnih voda, ili što se infrastrukturno oprema slobodna zona, ili završava pozorište, ili možda što je rekonstruisan gradski stadion.

Ili što će Grad zahvaljujući Aleksandru Vučiću i građanima koji ga podržavaju dobiti novi stadion sa 8000 mesta, gde će naš šampion Dinamo moći da igra kao domaćin, ili što je naselje Čerenac posle 20 godina dobilo vodu.

Ili što smo sredili Lunginu i Radničku ulicu, ili što u Vranjskoj Banji radi zatvoreni bazen i balon sala, ili što je u Vranjskoj Banji asfaltirano više ulica nego ikada, ili...

Mnogo je "ili", kao što vidite.

Možda ste vi gospodo nezadovoljni, jer pod vođstvom predsednika narkomana, nikada nećete voditi Grad, ali nemojte nama da pričate o nezadovoljstvu građana.

Znamo mi bolje od vas kako građani danas žive, jer se svakodnevno bavimo njihovim problemima. Znamo mi koliko nas posla još čeka.

Takođe znamo da ne smemo dozvoliti da lopovi i bitange ikada više dođu na vlast u Srbiji. I to vama smeta.

Smeta vam što je odboru SNS-a u Vranju od nove godine pristupilo 150 novih članova.

I na kraju treba da znate da, i pored toga što ste u raspadanju ili preciznije u slobodnom padu, što ne postojite na političkoj mapi, zbog građana Vranja, nikada vam nećemo ništa prećutati i uvek ćemo vas svuda pobeđivati - kaže se u saopštenju GrO SNS koje je potpisano sa "Savet za informisanje".

Komentari

Lele lele kolko vi na vas nije dobro.Pa da li stvarno tako i mislite kad ovo pisete ili sto to morali pod pritiskom da objavite Savete za informisanje???
Sta vi to pravite i gradu bez bioskopa bez terena za fudbal kosarku bez pozorista za koje nemoze i dokazane palioce da osudite, bez bazena pa i bez ulicnog osvetljenja a za ulice tek da ne pricamo.Dunavsku ulicu u cesalji od 300m pravili ste bez malo 6-7meseca pali pitajte nekog postenog inzinjera kolko treba dana da se to uradi.Najvise kazu 10dana.A da i stadion ce pravite za 8000gradjana.Moj savet vam je da ne pravite tolki jer za par godina ako ostanete vi na vlast nece ostati u gradu ni 3-4000stanovnika.Pa nece ima ni ko da ga okosi a kamo li da dodje na stadion.
Pa bolje si cutite nego da se brukate vise jer iskreno kad tad cete morati i da izadjete u grad pa da vas nebi pljuvali posle gradjani na ulici.Ili pa mozda mislite da posle vas niko nece ni ostati u gradu Vranju???
Nego zamolite Cika Novicu Tonceva da dodje u Vranje da vodi grad Vranje da spasi sto se moze spasiti.
A i taman posle ce si igramo na surdulicki stadion da ne pravimo novi.

Najnovije vesti