PSG: SNS pokazao da loše procenjuje stepen nezadovoljstva građana

Pokret slobodnih građana čestitao je saopštenjem građanima Vranja "na hrabrosti koju su pokazali okupivši se u impresivnom broju 25. januara, u šetnji protiv lokalne vlasti".

- S druge strane, najoštrije osuđujemo ponašanje pojedinih funkcionera Srpske napredne stranke koji su raznoraznim pritiscima pokušali da utiču na određeni broj građana i njihovu odluku da se priključe protestu.

Poštovana gospodo iz Srpske napredne stranke, iako razumemo vaš strah od više stotina okupljenih građana Vranja i slobodnog iskazivanja njihovog mišljenja, nikako ne možemo razumeti metode kojima se koristite da to sprečite a koje bi čak i vama trebalo da budu strane.

Osim što ste proteklih godina pokazali da ste potpuno nesposobni da upravljate gradom, svojim poslednjim saopštenjem za javnost pokazali ste i da vrlo loše procenjujete stepen nezadovoljstva građana Vranja vašim (ne)radom.

Dakle, nastavite da zluopotrebljavate institucije ove države, neka nas vaši inspektori i dalje snimaju, vi nas brojite a mi ćemo da odbrojavamo dane vaše bahate i partokratske vlasti.
Uvereni smo da ćete u bliskoj budućnosti, umesto građana, vi biti primorani da šetate, samo što će vaše vreme za šetnju biti ograničeno a prostor poprilično uzak.

Još jednom, pozivamo sve članove i simpatizere Pokreta slobodnih građana u Vranju, da podrže narednu protestnu šetnju zakazanu za 1. februar, na gradskom šetalištu - navodi se u saopštenju PSG Vranje.

Najnovije vesti