SNS: Ponašanje SSP-a posledica nedostatka predizbornog programa

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju saopšteno je u reagovanju na saopštenje vranjskog SSP-a da je ono posledica "nedostatka predizbornog programa Đilasovih podanika sa jedne i argumentovanih odgovora naprednjaka s druge strane".

"Poslednje saopštenje SSP-a u nizu se kao i obično ne bavi građanima Vranja i njihovom budućnošću, već se apeluje na pravosuđe i tužilašvo da reaguju na rekonstrukcije i obnovu svega što je zapušteno u gradu poslednjih decenija, ali se u nedostatku dokaza i radi prikrivanja nesposobnosti bivše vlasti čiji su bili deo, koristi malverzacijama.

Kako ste, gospodo lažne demokrate, sprovodili vlast po principu sve za sebe i u svoj džep, na isti način i gledate na rekonstrukciju mozaik mape, Gradskog parka, Ulice Bore Stankovića, gradskih saobraćajnica i modernizaciju svega postojećeg – kroz lupu lopova i lupeža.

Činjenica je da vam je Zakon o javnim nabavkama potpuna nepoznanica", navode iz SNS-a.

Iz SNS podsećaju "da se, u skladu sa zakonom, sve pojedinosti javnih nabavki objavljuju na portalu grada Vranja (u slučaju mozaik mape nabavka 404–1-92/21-07/1), da su svima dostupne i da je upravo takav način vođenja grada najbolji dokaz da je sve javno i transparentno".

"Ne možete malverzacijama nazivati trud aktuelne vlasti da rekonstrukcijom kulturnih dobara preokrene sve loše zatečeno u nasleđe koje će služiti na ponos generacijama koje tek dolaze.

Mozaik mapa, koja vas toliko boli, je samo jedan od mnogih simbola našeg grada koji biste, poznavajući manire vaše vlasti, dozvolili da izbriše zub vremena.

Vama je krajnji ishod čitave inicijative najmanje bitan, jer ne vidite u tome nikakvu ličnu materijalnu dobit već novac bačen radi interesa svih građana Vranja.

Naravno, kao i za sve ostale afere kojima ste se bavili, i ovde ćete ispasti smešni.

Kada već nemate šta narodu da ponudite, budite politički komedijaši i dajte građanima zabavu koju ste im skupo naplatili u prošlosti", navodi se u saopštenju SNS.

Najnovije vesti