SNS opet odgovorio PSG-u: Film o preuzimanju vlasti nećete gledati

"Gospoda iz Pokreta slobodnih građana prevazišla je sebe u mizantropiji i patološkoj mržnji prema Srpskoj naprednoj stranci i svemu onome što ona oličava i predstavlja", kaže se u najnovijem saopštenju vranjskog SNS-a koje predstavlja drugi odgovor u nizu razmene oštrih saopštenja dve stranke na lokalu.

- Ono što se moglo naslutiti jučerašnjim neosnovanim optužbama i kritikama, današnjim kvazi odgovorom na naše saopštenje se u punoj meri može konstantovati teži oblik njihovog šizofrenog političkog diskursa.

Ona gomila koještarija, paušalnih i nestručnih ocena rada lokalne vlasti od strane "stručnjaka" iz PSG-a, nas iz SNS-a podseća na čuvenu izreku američkog predsednika Abrahama Linkolna: "Bolje je ćutati uz rizik da vas svi smatraju budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju u to"!

Mada nema sumnje u to da je vaš vrli predsednik veliki humanista i čovekoljub i to je dokazao nebrojeno puta.

Spisak je neiscrpan, ali radi javnosti ćemo podsetiti šta je sve ovaj srpski Martin Luter King izjavio i uradio...

Upoređivao je predsednika svoje države sa Adolfom Hitlerom, vređao predsednicu parlamenta gospođu Maju Gojković i premijerku gospođu Anu Brnabić nazivao ih fuksama i generalno vređao sve žene.

Ne smemo zaboraviti i njegove tvitove u kojima je poručivao da će mokriti na grobove današnjih najviših funkcionera Srbije, a takođe ovih dana pokušava i da manipuliše osmacima koji polažu prijemne ispite za upis u srednje škole, kako bi ih zloupotrebio u političke svrhe.

Spisak svih "humanističkih i altriustičkih" ispada ovog glumca na privremenom radu u politici je gotovo neiscrpan i ovde ćemo stati i nećemo mnogo zamerati dotičnom - navode iz SNS-a.

Što se tiče Samsijade, ali i Gulašijade, Pihtijade i još drugih manifestacija koje Grad podržava, dodaju iz SNS u odgovoru PSG-u, "očigledno da niste shvatili suštinu, a pre svega našu želju da očuvamo autentične tekovine našeg kulturnog i istorijskog nasleđa i stare, skoro zaboravljene vrednosti našeg naroda".

- Malo više čitajte lokalne strateške dokumente kao na primer "Brend strategiju grada Vranja" i "Plan razvoja kreativnih industrija u gradu Vranju" koje smo usvojili na Skupštini grada, možda nešto i naučite.

Ali, izgleda da vam je više draža literatura "Kako preuzeti vlast u Srbiji mimo izbora i podrške naroda u 100 lekcija”!

Taj film gospodo nećete gledati.

Vidimo se na izborima sledeće godine, naravno ako uspete da prikupite dovoljno potpisa građana - zaključuje se u saopštenju PSG-a.

Najnovije vesti