SNS odgovara SSP-u: Sanacija kruga bolnice po okončanju rekonstrukcije

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) saopšteno je u sredu da saopštenje lokalnog SSP-a, kojim se od JP Urbanizam i izgradnja grada zahteva uređenje i održavanje bolničkog kruga u vreme rekonstrukcije Zdravstvenog centra Vranje, "još jedan dokaz političkog amaterizma opozicionih stranaka bez podrške u narodu".

"Politika SNS-a okrenuta interesu građana postavila je kao prioritet unapređenje zdravstvenih usluga i ustanova koje se bave zdravstvenom zaštitom, o čemu svedoči tekuća rekonstrukcija ZC Vranje i konstantno unapređenje statusa zdravstvenih radnika koje iniciraju predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Srbije.

Podsećamo još jednom da je rekonstrukcija objekata u Bolnici u toku i da se nakon rekonstrukcije odeljenja Ginekologije, planira rekonstrukcija Dečjeg odeljenja, zgrade starog ORL-a, Doma zdravlja, ATD-a i drugih objekata.

Definitivna sanacija svih saobraćajnica i sadržaja unutar ZC Vranje biće definisana i završena po okončanoj rekonstrukciji Zdravstvenog centra Vranje.

Tako da, nama nemarnima, ostaje da sa građanima Srbije dočekamo završenu rekonstrukciju najmodernijeg Zdravstvenog centra u čitavom regionu, a onima koji u doba bivše vlasti nisu zamenili ni linoleum u krugu Bolnice, da iz onoga što iznedrimo rekonstrukcijom, hrane svoju političku nemoć i neznanje", navode iz SNS-a kao odgovor na prethodno saopštenje SNS-a.

Komentari

Nije mi jasno zašto SNS odgovara a ne ZC ili taj Urbanizam.
To nije partijska stvar nego institucije. A bilo koja partija može da kritikuje neuređenost u jednoj, za društvo, važnoj Ustanovi.

Najnovije vesti