SNS odgovara SSP-u: Puna podrška gradonačelniku Milenkoviću

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju u ponedeljak je stigao odgovor na saopštenje vranjskog odbora Đilasove SSP u kome se kaže da je ta stranka "još jednim neuspešnim saopštenjem pokušala da stavi na stub srama lokalnu vlast u Vranju.

- Zamislite samo da kritika na račun rada i kapitalnih investicija u gradu dolazi od onih koji su za vreme dok su bili deo vlasti "uspeli" da očiste gradsku kasu pretvarajući Aleksandrovačko jezero u močvaru i izvor zaraze i uređujući korito Južne Morave u poređenju sa kojim je prašuma Amazona izgledala kao nacionalni park.

Gradski odbor SNS Vranje u potpunosti podržava gradonačelnika Slobodana Milenkovića tokom čijeg su mandata uređene finansije grada, pokrenute kapitalne investicije do sada nezapamćenih razmera i održane uprkos globalnoj pandemiji koronavirusa - navode iz SNS.

Krizni štab, sa gradonačelnikom Milenkovićem na čelu, dodaju iz SNS, "uspevao je i uspeva da sprovodi sve preporučene mere u skladu sa republičkim preporukama, kao i sprovođenje vakcinacije koja je trenutno temelj sticanja globalne imunizacije stanovništva i pobede nad pandemijom virusa Kovid-19".

- A što se tiče dalekosežnih i trajno negativnih posledica imamo da poručimo malobrojnom članstvu SSP-a u Vranju da uživaju u "Mauricijskom honoraru" dok mogu, jer će tekuća istraga i Zakon o poreklu imovine ubrzo okončati priliv opljačkanog novca, a sa njim će nestati i "motivisanost" lokalnog odbora u borbi za vlast - zaključuje se u saopštenju vranjskog SNS-a.

Najnovije vesti