SNS odgovara Dverima: Smeta vam što se Banja razvija brže nego ikad

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju oglasio se u četvrtak saopštenjem za medije u kome se kaže da od predstavnika Dveri u Vranju, a pro po saopštenja te stranke o Specijalnoj bolnici u Vranjskoj Banji, "nisu ni očekivali drugo osim gole mržnje, kritike radi kritike i iznošenja neistina i laži".

- Jedna stvar nam nije jasna, a to je gde ste vi bili svih ovih godina dok je Vranjska Banja uništavana, razarana, pljačkana, dok su je funkcioneri prodavali za stan u Vranju ili radno mesto u Beogradu?

Gde ste bili dok je 40 godina hotel koji pominjete kao spomenik nebrige i političkog bezobrazluka i nesposobnosti stajao pored reke Banjštice?

Gde ste bili dok su uništavane ulice, putevi i zatvarana radna mesta u Vranjskoj Banji?

Koliko ste zlonamerni, jadni i bedni u svom političkom delovanju, a povrh svega politički nesposobni, bez ideje i namere da nešto bolje ponudite građanima, najbolje govori upravo vaše tzv. saopštenje o navodnoj brizi za Vranjsku Banju koje objavljujete u trenutku kada se u Vranjskoj Banji radi više nego ikada u poslednjih nekoliko decenija.

U trenutku kada je u Vranjskoj Banji uloženo preko 400 miliona dinara zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću koga nikad nećete pobediti na izborima.

Gospodo iz Dveri, narod nije slep.

I svi znamo koji je vaš problem, a to je što vas građani neće i ne vole.

Ne dobija se poverenje građana tako što vaš lider dođe u Vranje, pa uništi prvo čega se dohvati, tako što bije i tuče žene, tako što nosi vešala i motorne testere po Beogradu.

Poverenje se dobija ozbiljnim radom i odgovornim radom.

A kako vi niste za ozbiljan rad najiskrenije vam poručujemo da se držite ambasadora, da nastavite da po pamet idete u ambasade, da se držite vešala, motki, sprejeva i motornih testera, a ozbiljne poslove ostavite odgovornim ljudima koji su svojim dosadašnjim radom i rezultatima pokazali kako se ozbiljno radi i kako se Srbija gradi i razvija - navodi se u saopštenju GrO SNS Vranje.

Komentari

Dakle na osnovane sumnje,opravdanu zabrinutost i konkretna pitanja Dveri, gro_sns odgovara.Da to nije njihov posao,da su fasisti,da biju zene i da su svi za ludnicu.Moguce da su sve pristalice dveri za ludnicu u stvari sigurno jesu sa obzirom da brinu za opste dobro ali u tom slucaju su rukovodici gore pomenute sekte za visegodisnju robiju.

Najnovije vesti