SNS: Niz neistina odbora Dveri o Školi roditeljstva

Savet za zdravstvo Gradskog odbora SNS u Vranju oglasio se saopštenjem za javnost u kome se kaže da je lokalni odbor Dveri izneo "niz neistina o navodnom ukidanju "Rosa škole roditeljstva" u Zdravstvenom centru Vranje.

- U svom bednom pokušaju da naruše ugled ove zdravstvene ustanove i njenog rukovodstva.

Svako iole normalan i društveno odgovoran čovek zna da bi i sama pomisao o njenom ukidanju bila potpuno bezumna i idiotska.

Politika koju sprovodi Srpska napredna stranka je društveno odgovorna politika.

Škola roditeljstva radi i pored velikih finansijskih poteškoća koje je ZC Vranje nasledio zbog bahatosti i neodgovornog odnosa nekadašnjih štetočina koje su vodile ovu ustanovu.

Sada ovi potonji, njima slični, koji nikada neće ni biti u prilici da budu deo vlasti, pišu neistinita, populistička saopštenja - navode iz Saveta za zdravstvo SNS.

Naprednjaci dodaju da "kreiranjem ozbiljne, društveno odgovorne populacione politike, kroz sprovođenje brojnih podsticajnih mera, rezultati već postaju vidljivi".

- U prilog tome govori i činjenica da je u Vranju ove godine rođeno 88 beba više u odnosu na prošlu godinu.

S druge strane, neko ovakvim saopštenjima još jednom samo dokazuje nepostojanje bilo kakve ideje i programa - navode iz Saveta za zdravstvo vranjskog SNS-a.

Komentari

Bravo Dveri.Samo ih razotkrivajte i saljite u medije.Oni se vise plase medija nego zatvora.Neko im je sigurno" izvukao usi" zbog vaseg saopstenja pa se sad vade.Molim i kompaniju Rosa da reaguju ipak su i oni ulozili neki novac u ovu pricu.Taj koji vama veruje mora da je lud .O ulicarskom i uvredljivom recniku u saopstenju da ne pricam.Samo potvrdjujete da svake izbore namestate jer niste vi Vanga pa da znate da li ce neko doci na vlast ili ne.Molim da se objavi komentar.

Najnovije vesti