Rukometaši vodili na poluvremenu u Pančevu, pa poraženi: Dinamo - Vranje 25:23

Rukometaši Vranja 1957 doživeli su poraz od Dinama u Pančevu sa 25:23 (12:14), u utakmici 8. kola Super rukometne lige Srbije.

Igralo se egal do petnaestog minuta prvog poluvremena, kada su se vranjski rukometaši odvojili i održavali prednost do kraja poluvremena (najviše tri gola razlike - 10:13 u 26. minutu).

Međutim, domaćin, inače trećeplasirani tim našeg najelitnijeg rukometnog takmičenja, od starta drugog dela igre kreće mnogo agilnije, ubrzo izjednačava i preuzima vođstvo već u prvih sedam, osam minuta nastavka.

Vranjanci su pokušavali da pariraju, čak stigli na 22:21nekoliko minuta pre kraja utakmice, ali su Pančevci ipak uspeli da odbiju taj nalet i zadrže dva gola prednosti do poslednjeg sudijskog zvižduka.

U timu Vranja 1957 najraspoloženiji za igru bio je Đorđe Čolović sa 9 golova.

Po 5 puta su se u listu strelaca upisali Aleksa Maksić i Zlatko Rakić, 2 gola dao je Stefan Pavlović, a po jedan kapiten Ljubodrag Stevanović i Dušan Medić.

Efikasnošćju se kod domaćina istakao Stefan Ilić sa 8 golova.

Vranje 1957 je posle osam odiganih kola na desetom mestu tabele sa 3 osvojena boda.

Iza su samo Ub i Proleter sa po 2 boda.

Vranjanci u nastavku imaju nešto lakši raspored.

U Vranju će najpre gostovati devetoplasirani Obilić.

Posle gostovanja Vojvodini (utakmice u kojoj su Vranjanci bez šanse), tražiće se beg ka središnjem delu tabele u mečevima sa Crvenom zvezdom i kragujevačkim Radničkim (obe utakmice odigraće se u Vranju).

Najnovije vesti