Rukometaši nadigrani: RK Vranje 1957 - Crvena zvezda 23:34 FOTO

Rukometaši Vranja 1957 poraženi su od beogradske Crvene zvezde sa 23:34 (10:15), u utakmici 11. kola Super rukometne lige, koja je odigrana pred nezapamćeno ispunjenom Sportskom halom u Vranju.

Beograđani su bili superiorni u utakmici u kojoj su Vranjanci, možda i preoptimistično, očekivali bodove.

Vodili su crveno-beli od početka, nošeni gromoglasnim navijanjem grupe navijača koja je doputovala sa strane.

A domaćin, osim na samom početku, uspeo samo još u jednom momentu da stigne do egala (6:6 u 16. minutu).

Ostatak utakmice protekao je u nadmoći Zvezde koja je na odmor otišla sa 5, a meč završila sa 11 golova viška.

Najefikasniji kod gostiju iz Beograda bili su kapiten Miloš Bujišić i Viktor Matičić sa po 7 golova.

U neraspoloženom domaćem timu Aleksa Maksić postigao je 5 golova, 4 je pridodao Marko Vasić, a po 3 puta su se u listu strelaca upisali Zlatko Rakić, Stefan Pavlović i Miloš Čekić.

Posle nepotpunog 11. kola Vranje je na desetom mestu u ligi sa dvanaest klubova sa 5 bodova.

Na začeju 4 ima Ub, a zrenjaninski Proleter samo 2.

Vojvodina na čelu tabele ima 22 boda i sve pobede u jedanaest kola.

Crvena zvezda je šesta sa 10 bodova.

Vranjanci će u narednom meču opet biti domaćini početkom decembra, kada će dočekati sedmoplasiranog Radničkog iz Kragujevca, koji trenutno ima 9 bodova.

Komentari

Nevidjena bruka i sramota i kome se daju silne pare.
Ovo što rade doveli do toga da sinoć u sportskoj hali izgledamo jadno i bedno. RK Vranje ovo nije nikad doživeo u svojoj istoriji. Starije generacije su pobedjivale Zvezdu a ovo sinoć je opšte neznanje i nepoznavanje rukometa i sporta uopšte. Ali od svega je najbitnije da su pružili informaciju spikeri Arene sporta da je GRAD Vranje stao iza projekta i da RK Vranje ima sigurno finansiranje.Za šta, za poraze li?

Covece, skoro sve ekipe su jace od nas, u rangu smo samo sa 3-4 ekipe. Inace, protiv Crvene Zvezde smo igrali...sta si ocekivao, da ih dobijemo 10 razlike ?
Naredne protivnike docekujemo ovde, a to su timovi koji imaju troduplo bolje igrace od nas, Radnicki Kg. i Partizan. Ne moze Vranje da se poredi sa takvim timovima. Zna se da se borimo za opstanak i to je to, nije nikakva tajna. Igracemo na kraju play-out pa cemo videti, to su nam najbitnije utakmice. A do tada nam treba jedan ozbiljan bek sa odlicnim suterskim sposobnostima, kao i jedan dobar pivot. Idemo Vranje!

Najveći nam je optimizam i to je dobro ali realnost je drugačija

Pitanje za trenera Sašu Radosavljevića.
- U ozbiljnim ste godinama sa zavidnom trenerskim znanjem i iskustvom. Zašto predsednikov sin igra ,da li je to tvoja stručna odluka ili nešto drugo. Mišljenja sam da je ovo drugo.

Da se malo razumes u rukomet, znao bi... Zato sto je predsednikov sin maestro sto se tice odbrane. Decko ima odbranu u malom prstu. I jedan od igraca koji u toku cele svoje karijere ne propusta nijedan trening.
Protiv Zvezde je Medic dobio crveni karton na pocetku utakmice i Stevanovic je morao da igra odbranu i napad 52 minuta. Takodje, treceg resenja i nemamo na toj poziciji.

Ti što se razumeš u rukomet kao Pr Predsednika kluba, sigurno Vi imate neku korist što pokušavate da odbranite neodbranjivo.
Ako pratiš utakmicu sa tribina video i čuo si ovacije maestru.

Najnovije vesti