Rukometaši izgubili i u Leskovcu: Dubočica 54 - Vranje 35:23

Rukometaši Vranja 1957 doživeli su još jedan poraz u 17. kolu Super rukometne lige na gostovanju u Leskovcu, gde ih je savladala Dubočica 54 sa 35:23 (22:11).

Pobeda Leskovčana se ni u jednom momentu nije dovodila u pitanje.

Prvi gol Vranjanci su dali tek posle osam minuta igre, kada su smanjili na 7:1.

U 22. minutu Dubočica je već imala deset golova viška (18:8).

Ni do kraja utakmice tim iz Vranja nije imao nikakve šanse.

Nemanja Dimitrijević postigao je za vranjski tim 5, a Petar Tasković 4 gola.

Kod Dubočice je najefikasniji bio Aleksandar Milićević sa 7, a Goran Ristović je pridodao 5 golova.

Nakon 17. kola Vranje deli poslednje mesto sa ekipom zrenjaninskog Proletera - imaju po 6 bodova (s tim što Vranjanci imaju nešto bolju gol razliku).

Dubočica 54 je peta sa 20 osvojenih bodova.

U narednom kolu u Vranju će gostovati osmoplasirani Jugović.

Komentari

Konačno je istina isplivala. RK Vranje je doživeo pravi sunovrat da kažemo pravi kolaps. Zbog interesa pojedinaca za sebe i svoje dece uništili su jednu perspektivnu generaciju vranjskih rukometaša koji igraju rukomet van svog rodnog grada.
Nek Vam služi na čast gospodo,mirno šetajte gradom a noću spavajte mirno.

Treba uvažiti narod koji piše komentare,mnogo istine ,treba slušati narod i uvažiti

Sta cemo sad....ostaje li rukovodstvo ili ce ako imaju i malo obraza , dati ostavke, pa morali smo barem da ostanemo u super ligi, nista drugo, ali kad u klubu vode glavnu rec nestrucni i nemoralni tu nema rukometa i sporta. Zalosno, ali i mi ko narod smo dotakli dno, po gradu radi ko sta hoce, za neke zakon i inspekcije na postoje. Zalosno.

Ko je nestrucan i nemoralan ? Mozes li da navedes ?

To je sport Vranja (moram da kazem najpre polиtika me apsolutno ne interesuje) godinama unazad sportski rezultati i desavanja vezana za funkcionisanje sporta u Gradu na najnizim granama. Umesto da se nesto menja i dalje o sportu odlucuje stari - novi vecnik, tesko da će se nesto popraviti. I ne samo rukomet, kompletna desavanja u vranjskom sportu i margine na koje je doveden, neko bi morao da preispita, ako ne uspehe ono novac koji se trosi.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...