Rekonstrukcija Sportske hale u Vranju: Gradiće se otvoreni i zatvoreni bazen

Sportska hala u Vranju uskoro bi trebalo da postane moderan sportski kompleks sa otvorenim i zatvorenim bazenima.

Grad Vranje raspisao je tender za izradu projekta za dogradnju postojeće Sportske hale i izgradnju kompleksa otvorenog i zatvorenog bazena.

Izrada građevinske dozvole obavljaće se prema već usvojenom urabnističkom projektu.

Kako je navedeno u projektnom zadatku rešenje građevinske dozvole treba da sadrži dogradnju objekta zatovrenog bazena dimenzija 25 sa 33 metra i još jednog manjeg bazena dimenzija 8 sa 25 metara uz severnu stranu Sportske hale.

Bezenski kompleks imaće i tribinu za 200 gledalaca.

Gradske vlasti planiraju da ove prostorije koriste atletski i stonoteniski klub.

Kompleks bazena na otvorenom sastojaće se od bazena za kupanje odraslih sa platoom za sunčanje, bazena za malu decu, pratećih pešačkih komunikacija sa zelenim površinama i uređenim mobilijarom.

Zarad bezbednosti budućih posetilaca i kontrole ulaza i izlaza predviđeno je ograđivanje kompleksa sa ogradom maksimalne visine 2,20 metra.

Izgradnja sportsko-rekereativnog kompleksa izvodiće se u dve faze.

U prvoj biće izgrađen objekat zatvorenog bazena sa tehničkim postrojenjem, a tokom druge faze planira se izgradnja bazena sa platoom.

Vrednost posla izrade projekta za građevinsku dozvolu iznosi 4,5 miliona dinara.

Rok za prijavu ponuđača je 25. oktobar.

Bliže detalje u vezi sa tehničkom dokumentacijom i tenderom možete pogledati ako kliknete OVDE.

Komentari

Daj boze da bude do 2042 god.

Zatvoreni olimpijski bazen da se napravi sa skakaonicom to ima smisla. Deca da treniraju vaterpolo i skakanje to ima smisla. Zatvarate postojeći bazenčić to je ludilo najveće moguće a možda i nešto drugo kao npr pranje para. Žalosni smo mi koja god da vlast bude u Vranje očigledno jer za mlade sluha nije ni bilo niti ga sada ima!

Ludilu nikad kraja, sport u gradu na najnizim granama, ove godine ni jedan klub nije presao u visi rang, sta vise I stonoteniski klub je pao u nizi rang......kolko da se zna sta se desava sa sportom.....a sto se tice bazena bilo bi lepo......

Najnovije vesti