Radnik posle bolnog poraza gost Napretka u Kruševcu

Vranje/Surdulica - Posle šokantnog poraza od lučanske Mladosti na domaćem terenu, fudbaleri surduličkog superligaša Radnika u nedelju će, u sklopu 3. kola Super lige Srbije, gostovati ekipi Napretka u Kruševcu.

Radnik je posle superiorne pobede u prvom kolu na gostovanju Voždovcu i u drugom prvenstvenom meču imao tri boda u džepu do prvog minuta ekstra vremena protiv Lučanaca, ali su gosti sa dva brza gola (u 91. i 94. minutu) preokrenuli rezultat i onemogućili start iz snova za Surduličane.

Sada predstoji teško gostovanje za Radnik, posebno uz razloga što je Napredak tim koji u prva dva kola nije osvojio nijedan bod, pa u ovaj meč ulazi sa imperativom pobede.

Šef stručnog štaba Surduličana Simo Krunić pred novinarima je bio još pod utiskom bolnog poraza od Mladosti.

- Moram da naglasim i činjenicu da smo veoma oštećeni u toj utakmici, ali ne preostaje nam ništa drugo već da se okrenemo novom izazovu.

Idemo u Kruševac, timu koji iz prva dva kola nema osvojen nijedan bod i njima bi vrlo značila prva pobeda na domaćem terenu.

Upravo zato moramo da držimo nivo igre i tu motivaciju i borbenost svih 96 minuta.

Moramo da dobrom, disciplinovanom igrom pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat.

Na raspolaganju su nam svi igrači.

Pokušaćemo da nametnemo naš način igre pred domaćinom meča koji je pak najavio dosta promena i samim tim dosta nepoznanica u prvom timu - kazao je Krunić.

On je kazao da će njegovi tim morati da se prilagođava novinama u kadrovskom pogonu Kruševljana.

- To će nam dosta otežati već unapred teško gostovanje.

Ponavljam da su najvažniji svi momenti, pa i oni u produžecima koji, vidli ste u prošlom kolu, zahtevaju i veću koncentraciju i oni mogu biti ključni - kazao je Krunić.

Utakmica Napredak – Radnik odigraće se u nedelju na stadionu FK Napretka u Kruševcu, a početak susreta zakazan je za 19 časova.

Najnovije vesti