Prvi rođendan Vranje News-a!

Informativni portal Vranje News u sredu 20. februara proslavlja prvi rođendan.

Ponosni smo što je ova mala redakcija u najtežoj godini za poslovanje svakog medija ostvarila ono što je i bio njen cilj - pravovremeno, tačno i precizno informisanje građana, bez upliva bilo koga sa strane u uređivačku politiku i što je na našim stranicama promovisano objektivno novinarstvo po najvišim profesionalnim standardima.

Na današnji dan, pre tačno godinu dana, portal je objavio svoju prvu vest pod naslovom "Finansijska blokada ZC porasla za 60 miliona".

Od tog dana do prvog rođendana portal je samo u kategoriji vesti objavio 3.396 naslova ili u proseku 283 vesti mesečno, odnosno 9,5 naslova dnevno.

U drugim podmenijima objavljeno je na stotine članaka, komentara, istraživačkih priča, fotografija i video materijala.

Stranice Vranje News-a danas dnevno posećuje 10.000 do 15.000 korisnika.

Vranje News ima vrlo posećene stranice na Fejsbuku (oko 4.300 korisnika i oko 4.500 pratilaca fejsbuk naloga) i oko 1.100 na Instagramu.

Portal ima svoj Twitter i Youtube kanal na kome pothranjuje obilje snimljenog video materijala sa raznih događaja.

Mnogo puta za ovih godinu dana portal je citiran, a njegove vesti, fotografije i video materijale prenosili su centralni beogradski i mediji iz drugih sredina u Srbiji.

Portal se najviše čita u našoj zemlji, na području južno od Niša, ali i širom države.

Takođe, prema Google analitici ima svoju publiku u Makedoniji, na Kosovu, u Bugarskoj, SAD, Nemačkoj, Norveškoj, Grčkoj, Švajcarskoj, BIH, Sloveniji...

Uredništvo Vranje News-a je ponosno na sve naše čitaoce, a potom i na našu malu redakciju.

Bez želje da lamentiramo nad teškim položajem medija u Srbiji, čije posledice osećamo svi, želimo da obećamo da ćemo i dalje biti tu isključivo zbog čitalaca, pravovremenog, tačnog, preciznog i istinitog izveštavanja o svemu što je u javnom interesu i po pravilima koje nalaže profesija.

Zalagaćemo se i dalje za jednakost svih građana, bez obzira na nacionalnu, religijsku, političku i rasnu pripadnost ili bilo koje druge različitosti.

Zagovaraćemo pravo građana na transparentnost rada državnih organa i informisanost o svim činjenicama važnim za društvo.

Iznad svega se zahvaljujemo oglašivačima koji su prepoznali potencijale i važnost postojanja Vranje News-a i u značajnoj meri pomogli rad redakcije.

Na kraju, bez naših vernih čitalaca ni ovaj mali jubilej Vranje News-a ne bi bio tako važan i veliki.

Vaša redakcija

Najnovije vesti