Priznanje MUP-a Ivani Dimitrijević iz Policijske uprave Vranje

Ivani Dimitrijević, pomoćnici komandira Policijske ispostave (PI) za grad Vranje, u subotu je uručena zahvalnica Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) "za ostvarene rezultate u obavljanju policijskih poslova i unapređenju bezbednosti", saopšteno je iz MUP-a.

Jedan od razloga za ovo priznanje je što je Ivana Dimitrijević, po činu poručnik policije, sa kolegama iz Policijske uprave Vranje nedavno dala značajan doprinos u potrazi za Marjanom Stamenkovićem, osumnjičenim za krivično delo ubistva na štetu Vranjanke S.A (27),

Ministar Vulin uručuo je u subotu priznanja za 50 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) koji su se u prethodnom periodu "istakli hrabrim i posvećenim radom ostvarivši izuzetne rezultate".

- Svoje živote ste posvetili drugima, građanima Srbije i njihova bezbednost i sigurnost dokaz su vašeg uspeha - rekao je ovom prigodom ministar Vulin.

Još jedan pripadnik Policijske uprave u Vranju Dejan Marinković primio je u subotu priznanje MUP-a.

Nagrađen je za učešće u istoj akciji i to za "hrabrost, posvećeni rad i izuzetne rezultate" u obavljanju policijskih poslova.

Komentari

Jedini ko zaslužuje nagradu je vodja sektora Milosavljević Goran koji je video ubicu, locirao ga i obavestio dežurnu službu PI Vranje. Raspitajte se i upoznajte javnost grada da su nagradjeni svi načelnici kao da su kobajagi oni organizovali akciju gde ih je ministar sve nagradio sa 30.000 dinara. Da li ste nagradili interventnu patrolu koja ga je uhapsila i prva stigla. Nagradite policajce i inspektore koji su bili na licu mesta. Bruka.

Koga će ovaj šef kriminalističke policije Dejan Marinković da uhapsi, daj bre. Onajn SNS političko rukovođenje. Ivani Dimitrijevic svaka čast, jedina normalna, pored Jovana pomoćnika u PI Vranje, ostalo lele majke.

Interventna patrola i patrola saobraćajne policije je zasluzila da bude nagradjena. Ovo je smesno.

Smešno i žalosno. Još jedan nepotistički potez odlazećeg Živkovića i njegove bratije. Ovom nagradom vređa se intelegencija svakog poštenog policajca, ali i građana. Istine radi nagrađeni šef Dejan je zajedno sa načelnikom živkovićem, načelnikom Vladicom i načelnikom Savićem dotrčao na mesto koje je već obezbedio nagrađeni policajac Milosavljević. Ponašanje Ivane je za pohvalu, ali je samo postupila po propisima i ničim posebnim nije zaslužila nagradu. Jedini zaslužni je Milosavljević i mnogi koji su pali u senku zbog ovih nepotrebno nagrađenih.

A gde je interventa patrola i patrola saobraćajne policije koji su od pocetka bili prvi. Ispada na kraju da su 3-4 ljudi resili ubistvo.

Oprosti im bože neznaju šta rade, svaka čast pojedinim inspektorima i policajcima, ostalo nemam komentara.

Najnovije vesti