Privremeni organ Vranja: Usvojeni programi za održavanje čistoće u gradu

Godišnji programi održavanja javnih zelenih površina, pružanja dimničarskih usluga i održavanja čistoće na površinama javne namene u 2024. godini, kao i Plan rada deponije Meteris, za čiju je realizaciju zaduženo JKP Komrad, usvojeni su na 15. sednici Privremenog organa Grada Vranja u sredu.

Usvojeni su, takođe, Predlog odluke o utvrđivanju vrste i visine materijalne podrške porodicima za novorođenu decu u 2024. godini i Pravilnik o materijalnoj podršci porodicama sa duplim blizancima i trojkama.

Članovi Privremenog organa Grada Vranja prihvatili su i Program rada Skupštine grada Vranja za 2024. godinu, kao i Predlog rešenja o imenovanju Komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu za finansiranje projekata iz budžeta Grada Vranja, udruženjima za mlade.

Komentari

Kada planirate da naplacujetete po ucinjenoj usluzi i cenvniku.Ciscenje dimnjaka i naplata pk kolicini djubriva i vrste djubriva a ne po povrsini.??I zasto imate velik broj radnika.

Najnovije vesti

Foto promo Dve biciklijade za vikend u Vranju »

Ovom sportskom događaju prethodiće Mini biciklijada, koja je namenjena najmlađima i biće održana u subotu 20. jula.Start...