Preminuo Vranjanac osumnjičen za ubistvo u Beogradu

Rođeni Vranjanac N.S (1987), koji je u ponedeljak ujutro hicem iz pištolja ubio kolegu u bivšoj firmi u Beogradu, a drugog teško ranio, preminuo je u utorak u beogradskom Urgentnom centru.

Dvojica njegovih bivših kolega iz preduzeća „Privredni savetnik za informacione tehnologije“ i dalje su u životnoj opasnosti.

Pored M.F. (36), u teškom stanju je I.R. (42), koji se najgoreg spasao skokom sa prozora firme, zadobivši povrede kičme i prelome skočnih zglobova.

U Ruzveltovoj ulici u Beogradu u ponedeljak se dogodila pucnjava u kojoj je jedna osoba nastradala, dve osobe su teško ranjene, dok je N.S, kasnije, u svom stanu aktivirao eksplozivnu napravu.

Osumnjičeni N. S. dobio je otkaz pre nekoliko dana u firmi, koja se bavi izradom softvera, navodno je izrevoltiran došao u prostorije gde je nekada radio.

On je osumnjičen da je izvadio pištolj i bivšem kolegi B. K. pucao direktno u glavu, a zatim je navodno nastavio da puca. Tom prilikom ranjen je M.F.

Kako je saopšteno iz MUP-a on je oko 11 sati ispalio više pojektila iz pištolja u pravcu dvojice radnika, dok je treći (I.R.) skočio kroz prozor.

N.S. je pre fakulteta živeo u vranjskom naselju Rudina. Roditelji mu rade u Sloveniji. Bio je izuzetan đak i student.

Najnovije vesti