Preminuo Banjčanin Čedomir Cvetković čija ćerka vodi spor protiv Bulatovića

Vranje - Čedomir Cvetković, žitelj Vranjske Banje čija je ćerka podnela tužbu za navodno falsifikovanje očevog potpisa protiv Velimira Bulatovića, nekadašnjeg direktora banjske škole i oca narodnog poslanika Slaviše Bulatovića, preminuo je posle duže bolesti.

Čedomir Cvetković bio je dugogodišnji nastavnik hemije u OŠ Predrag Devedžić u Vranjskoj Banji.

Poslednjih godina bio je penzioner, a javnosti je postao poznat kao oštećeni u aferi iz 2020. godine, kada je za navodno falsifikovanje njegovog potpisa na dokumentu zapisnik o saslušanju suseda Gradske uprave, ćerka Dragana podnela tužbe protiv Grada Vranja i Velimira Bulatovića.

Kako tvrdi ćerka Dragana, tim je dokumentom u nastavku navodno omogućeno porodici Bulatović da otkupi deo školskog dvorišta u Vranjskoj Banji, na kome se danas nalazi njihova porodična kuća.

Slučaj je prijavljen Višem javnom tužilaštvu u Nišu, Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije.

Početkom ove godine, pred Osnovnim sudom u Vranju u parničnom postupku je Cvetkovićeva zatražila utvrđivanje "ništavosti kupoprodajnog ugovora" između Velimira Bulatovića i Grada Vranja, u čijoj svojini je bilo školsko dvorište u Vranjskoj Banji.

Dragana Cvetković je najavila dalju borbu za istinu i pravdu u ovom predmetu.

"Nikada neću odustati od te borbe, idem do kraja", rekla je nedavno Cvetkovićeva, nakon održanog pripremnog ročišta u Vranju.

Komentari

I treba prema takvima samo tako ili direktno u nos dase osvesti pa ponovo teranje je majka za nas narod pogotovo ti na neke funkcije samo teranje ne sud

Najnovije vesti