Porazi vranjskih rukometašica u Prvoj ligi Istok

Rukometašice RSU Feniks poražene su u Vranju od ekipe ŽRK Vlasotince sa 21:33 (9:19), u utakmici 8. kola Prve lige Istok - Grupa B.

Trećeplasirane Vlasotinke bile su prejake za vranjski tim i od početka stavile do znanja da ih u Vranju zanima jedino pobeda.

Kod Vranjanki je na visini zadatka jedino bila Mina Mitrović sa 9 golova, a Kristina Nikolić pogodila je mrežu gola gostiju 4 puta.

Gošće je predvodila Teodora Manojlović sa 12 golova.

Predsednik RSU Feniks Siniša Mitrović rekao je posle utakmice za Vranje News da je vranjski tim u prvom poluvremenu odigrao slabije, što su iskusne i fizički dominantnije igračice Vlasotinca iskoristile i napravile osetnu razliku.

"Nismo našli rešenje za šuterski raspoloženu Teodoru Manojlović.

U drugom poluvremenu smo bili ravnopravni u igri, ali je zaostatak bio veliki", kazao je Mitrović za naš portal.

ŽRK Vranje, drugi vranjski tim u ovoj ligi, takođe je poražen u Pirotu od istoimenog domaćina sa 30:25.

ŽRK Vranje je šesti na tabeli sa 4 boda, a Feniks sedmi sa 2.


U sledećem, 9. kolu RSU Feniks će imati težak posao na gostovanju drugoplasiranoj Remesiani u Beloj Palanci, dok će ŽRK Vranje šansu za nove bodove tražiti protiv petoplasirane Žitorađe u Vranju.

Diplome za unapređenje rukometa u Vranju

Pre početka utakmice RSU Feniks - Vlasotince, dodeljene su diplome za razvoj rukometa u Vranju ekipi RSU Feniks, kao i Siniši Mitroviću, predsedniku UO RSU Feniks, Bojanu Spasiću, potpredsedniku UO RSU Feniks, kao i rukometnim radnicima Slavoljubu Đorđeviću i Bratoljubu Đorđeviću.

Najnovije vesti