Poraz rukometaša: Vranje 1957 - Partizan 22:32

Rukometaši beogradskog Partizana slavili su sa 22:32 (8:17) protiv ekipe Vranje 1957, u utakmici 13. kola Super rukometne lige Srbije koja je odigrana u vranjskoj Sportskoj hali.

Nakon početne izjednačenje igre, trećeplasirani tim lige preuzeo je kontrolu nad domaćinom negde od 12. minuta i do kraja poluvremena otišao na devet golova prednosti.

Nešto je drugačije bilo u drugom poluvremenu (završeno je 14:15 za goste), ali je Partizan stečenu prednost iz prvog dela igre održavao i na kraju zasluženo pobedio.

Nijedan rukometaš u ekipi Vranja nije posebno odskočio - po 4 gola dali su Marko Vasić, Stefan Pavlović i Dušan Medić.

Kod gostiju su nešto raspoloženiji od ostalih bili Nemanja Peštić i Nikola Kovačević, sa po 6 golova.

Vranjski tim je posle ovog poraza, a zahvaljujući remiju ekipe Obilića sa Radničkim u Kragujevcu, pao na pretposlednje, jedanaesto mesto tabele sa 6 bodova, koliko ima i Obilić, uz nešto bolji gol količnik.

Ispred ova dva tima je Ub sa 7 bodova, a iza zrenjaninski Proleter koji je prikovan za dno tabele sa samo 2 boda iz trinaest odigranih kola.

Vranjanci će upravo imati priliku da u narednom kolu sa Ubljanima, opet u Vranju, dođu do pobede i eventualno ih prestignu na tabeli.

Iz lige na kraju prvenstva ispadaju dva najslabije plasirana tima.

Komentari

Ma kakav rukomet, to li postoji u Vranje,koga da gledamo sve igrači sa strane došli u bogato Vranje da se ofajde. Kad odu, kad sve stane, jer pare neće doveka, ko će da igra i u koju ligu. Ili će igraju neki, pare ima da imaju za nju ali u koju ligu.

Toliko novca a nikakav rezultat.Treba menjati trenera

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...