Policija: Uhapšena devojka zbog udesa kod Vladičinog Hana

Iz Policijske uprave u Vranju potvrđeno je u sredu da su pripadnici policije u Vladičinom Hanu uhapsili A. S. (2001), devojku sa područja Leskovca, zbog osnova sumnje "da je ona 29. januara ove godine, u ranim jutarnjim satima, na području Hana, upravljajući automobilom marke golf, u kome su bile tri putnice, probila zaštitnu metalnu ogradu na mostu i sletela u Južnu Moravu".

"Dve putnice u automobilu, starosti 21 i 22 godine, izgubile su život, dok su A. S. i jedna dvadesetogodišnjakinja zadobile lake telesne povrede", navodi se u saopštenju iz PU Vranje.

Iz policije preciziraju da je ona uhapšena "zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja".

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužilaštvu, dodaju iz policije.

Ranije u sredu iz tužilaštva je saopšteno da je devojci određeno zadržavanje do 48 sati "nakon otpusta iz bolnice i utvrđivanja da je dobro opšteg zdravstvenog stanja".

Najnovije vesti